ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζαρντίμ: «Δύσκολο να πιω καφέ με τον Φερέιρα»

ζαρντίμ-δύσκολο-να-πιω-καφέ-με-τον-φερ-122659
Για τις σχέσεις του με τον συμπατριώτη και ομόλογό του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, τον στόχο του Ολυμπιακού στο Champions League που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση, αλλά και για τις πρώτες δύσκολες (προπονητικά) μέρες στην Ελλάδα, μίλησε στον πορτογαλικό Τύπο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, χρησιμοποιώντας μια ατάκα που μπορεί να μεταφραστεί ποικιλοτρόπως…
«Έπρεπε ουσιαστικά να ξεκινήσω από το μηδέν, για να χτίσω μία ομάδα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του τεχνικού των «ερυθρόλευκων» στην εφημερίδα της πατρίδας του, «A Bola», κληθείς να αναφερθεί στα εμπόδια που συνάντησε με το που έπιασε… λιμάνι, ενώ για τον Φερέιρα συμπλήρωσε:
«Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε με τον Φερέιρα για τις δυσκολίες του στον Παναθηναϊκό, άλλωστε αυτό είναι δύσκολο να συμβεί, όπως ακριβώς και στην Πορτογαλία, το να πιουν μαζί καφέ οι προπονητές Πόρτο και Μπενφίκα ανεξάρτητα από τις σχέσεις του».
Για τον στόχο του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, επεσήμανε: «Θα παλέψουμε για την 1η θέση του ομίλου. Πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη που για μένα είναι ακόμα πιο σημαντική, αφού είναι η πρώτη μου στο Champions League. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση, ακόμα και ως πρώτοι, αν και ξέρω πως είναι δύσκολο».

Καταλήγοντας, ο 38χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στις επτά διαδοχικές νίκες των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, αυτοί πέτυχαν το σερί και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν πως είναι εύκολο να συμβεί αυτό, αλλά δεν είναι αλήθεια. Όλοι θέλουν να νικήσουν τον Ολυμπιακό», υπογράμμισε.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου