ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χρειαζόμαστε τρεις τέλειους αγώνες»

χρειαζόμαστε-τρεις-τέλειους-αγώνες-122823
Τρεις γύρους πριν να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 ο Κρίστιαν Χόρνερ δήλωσε πως στόχος της Red Bull είναι να κάνουν τρία τέλεια γκραν πρι, ώστε να πανηγυρίσουν ακόμη έναν Παγκόσμιο τίτλο.
Ακόμη, ο ισχυρός άνδρας των «κόκκινων ταύρων» τόνισε πως αν και βρίσκονται στην πρώτη θέση δεν μπορεί να είναι ήρεμοι, δεδομένου ότι στη δεύτερη θέση καιροφυλακτεί ο Φερνάντο Αλόνσο.
«Δεν μπορούμε να κοιμόμαστε ήρεμοι γιατί ο Αλόνσο είναι πολύ κοντά. Στην Ινδία έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον Γουέμπερ μπροστά του, καθώς είχε θέμα με τo KERS από τον 20ο γύρο. Ακόμη, υπάρχουν 75 βαθμοί διαθέσιμοι στους τρεις αγώνες και αναμένεται να είναι πολύ σημαντικοί για εμάς», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «κόκκινων ταύρων» για να αναφερθεί στη συνέχεια στον έτερο διεκδικητή του τίτλου, Φερνάντο Αλόνσο.
«Ο Φερνάντο είναι ένας πιλότος μεγάλης κλάσης, ο οποίος βρίσκεται σε μια πολύ καλή ομάδα και οι δύο μαζί κάνουν πολύ καλή δουλειά. Έχει σταθερή απόδοση και πρέπει να είμαστε παρά-πάρα πολύ καλοί για να διατηρηθούμε μπροστά», πρόσθεσε.

Μετά το γκραν πρι της Ινδίας ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας πλέον 13 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Φερνάντο Αλόνσο.

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου