ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο πάγκος της Γιουβέντους μας ακύρωσε το γκολ»

ο-πάγκος-της-γιουβέντους-μας-ακύρωσε-122864

Εξοργισμένος με τους διαιτητές εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τη Γιουβέντους ο πρόεδρος της Κατάνια, Αντονίνο Πουλβιρέντι, στα μικρόφωνα του ιταλικού «Sky».

Αιτία στάθηκε το γκολ που ο διαιτητής ακύρωσε στην Κατάνια και, σύμφωνα με τον Πουλβιρέντι, οφείλεται στις διαμαρτυρίες του πάγκου των «μπιανκονέρι». Ο πρόεδρος άφησε να εννοηθεί πως τα λάθη δεν ήταν τυχαία και τόνισε πως αυτή είναι η τρίτη φορά που η ομάδα του αδικείται.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κατάνια ήταν για πολλούς ένα σημαντικό τεστ για τη Γιουβέντους, που καλούταν να περάσει από μία δύσκολη έδρα, κρατώντας την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα και συνεχίζοντας το αήττητο σερί της. Οι «μπιανκονέρι», τελικά, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, χάρη σε γκολ του Αρτούρο Βιντάλ στο 57ο λεπτό. Μια νίκη που, όμως, αμφισβητήθηκε έντονα από τον πρόεδρο της Κατάνια, Αντονίνο Πουλβιρέντι, ο οποίος μετά το τέλος του ματς μίλησε στο συνδρομητικό «Sky», φανερά εξοργισμένος.
«Είναι η 3η φορά που μας συμβαίνει αυτό. Προηγήθηκαν τα λάθη των διαιτητών στα ματς με την Πάρμα και την Ίντερ, αλλά κανείς δεν είπε τίποτα. Με τη Γιουβέντους βάλαμε ένα κανονικό γκολ που δεν μέτρησε και δεχτήκαμε ένα αντικανονικό που μέτρησε. Μαζί με αυτό, είχαμε 7 κίτρινες κάρτες, κάτι που σήμαινε αυτόματα πως η κόκκινη… πλησίαζε. Έχουμε κουραστεί από αυτή την κατάσταση», είπε ο πρόεδρος.
Το γκολ που έβαλε η Κατάνια αρχικά φάνηκε να το κατακυρώνει ο διαιτητής. «Μα ο βοηθός του το μέτρησε και μετά το ακύρωσε. Ξέρετε ποιος ακύρωσε το γκολ μας; Ο Πέπε ή ο Τζακερίνι! Με τις διαμαρτυρίες του ο πάγκος της Γιουβέντους έπεισε τον διαιτητή να μην μετρήσει το γκολ», είπε ο Πουλβιρέντι.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Πουλβιρέντι έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί. «Δεν ξέρω τι να κάνουμε. Θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα και να παρακολουθούμε παθητικά όσα γίνονται ή θα πάρουμε απόφαση να προχωρήσουμε σε έντονες διαμαρτυρίες που δεν ξέρω μέχρι πού θα φτάσουν; Νόμιζα πως αυτά τα πράγματα είχαν τελειώσει. Δεν μπορεί να υπάρχει μόνο η ψυχολογική πίεση των διαιτητών όταν σφυρίζουν τη Γιουβέντους. Υπάρχει και κάτι άλλο. Σήμερα παρακολουθήσαμε το θάνατο του ποδοσφαίρου», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κατάνια.

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου