ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρέζεκ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

ρέζεκ-μπορούμε-το-πρωτάθλημα-129376

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα φιγουράρει η Ανόρθωση και ο Γιαν Ρέζεκ τόνισε πως η ομάδα του μπορεί στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Τσέχος διεθνής μίλησε για το περασμένο ματς και τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια, για τα επόμενα παιχνίδια, αλλά και για τους στόχους της ομάδας του.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρέζεκ:

Για τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια:
«Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε για την αυτοπεποίηθησή μας και τον κόσμο μας. Παλέψαμε σαν λιοντάρια και αξίζαμε τη νίκη. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε όμως, αφού πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και το καταλαβαίνουμε όλοι στην ομάδα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Παίζουμε για να κερδίζουμε. Είναι νωρίς να μιλάμε για το πρωτάθλημα, όμως αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση».

Για την προσωπική του απόδοση: «Στην αρχή δεν έπαιζα και ήταν δύσκολο. Συνέχισα να δουλεύω και χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα. Το σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα. Θα είμαι χαρούμενος αν πανηγυρίσουμε κάτι όλοι μαζί, στο τέλος».

Για τον κόσμο: «Είναι σημαντικό να έρχεται ο κόσμος, γιατί μας δίνει ώθηση. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου. Είναι απίστευτο συναίσθημα να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου