ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Η Άρσεναλ θέλει εννιά βαθμούς»

η-άρσεναλ-θέλει-εννιά-βαθμούς-129475

Ο συνεργάτης του Αρσέν Βενγκέρ, Στιβ Μπουλντ, ο οποίος έκατσε στον πάγκο στο ματς με τη Σάλκε, μίλησε για την απογοήτευση του κόσμου μετά την ήττα και για τα ματς που έρχονται.

Το εντυπωσιακό εντός έδρας σερί των «Κανονιέρηδων» σταμάτησε με αντίπαλο την εξαιρετική Σάλκε, η οποία άλωσε το Emirates. Μερίδα του κόσμου αποδοκίμασε, με τον Μπουλντ να τονίζει ότι η ομάδα του θα ανασυνταχθεί. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε για να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία, αλλά έπειτα από μία καλή -όπως αποδεικνύεται- παρένθεση, η Άρσεναλ έχει ξανά προβλήματα…

«Δεν παίξαμε όπως μπορούσαμε και είναι απογοητευτικό. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν δημιουργούμε ευκαιρίες, κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Μας έλειψε η αυτοπεποίθηση, αλλά το Champions League είναι μια δύσκολη διοργάνωση και η Σάλκε είναι καλή ομάδα. Χάσαμε στην έδρα μας και είναι λογικό να είναι απογοητευμένοι.

Το ίδιο είμαστε κι εμείς. Δεν μας αρέσει να χάνουμε και πρέπει να ανασυνταχθούμε», είπε για να προσθέσει, σχετικά με τα ματς που απομένουν με Σάλκε (εκτός), Μονπελιέ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός), ανέφερε: «Έχουμε να διεκδικήσουμε άλλους εννέα βαθμούς και στόχος μας είναι οι τρεις νίκες. Είμαι σίγουρος πως θα αποδώσουμε πολύ καλύτερα στη συνέχεια».

gazzetta.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου