ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξένος Τύπος: Ευρώ Σκουπίδια!

ξένος-τύπος-ευρώ-σκουπίδια-129496

Με καυστικό τρόπο τα πρωτοσέλιδα του Ξένου Τύπου για την Πέμπτη (25/10), μετά τα άσχημα αποτελέσματα σε Ρεάλ, Μίλαν, Σίτι και Άρσεναλ. "Αυτό είναι σκληρό", σχολιάζει η L’equipe για την ήττα της Μόνπελιε.

Στην Αγγλία η Mirror, σχολιάζει τις ήττες της Σίτι και της Άρσεναλ, με τίτλο. Ολλανδικά προβλήματα. Με τους Πολίτες να χάνουν από τους Ολλανδούς και με τον Βενγκέρ να την πατάει με τους Ολλανδούς της Σάλκε. Πιο σκληρή η Daily Mail, σχολιάζει την πρωταθλήτρια Αγγλίας: Ευρώ Σκουπίδια!

Στην Ισπανία η Marca σχολίασε την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ντόρντμουντ και την κατάρα που έχει η βασίλισσα στην Γερμανία. Η Sport έχει σχόλιο για το νέο ταλέντο της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Μπάρτρα

H Μundo Deportivo, καυτηρίασε με τον δικό της τρόπο την ήττα της Ρεάλ στην Γερμανία. "Τέλος η Μαδρίτη, ούτε τώρα μπόρεσε στην Γερμανία".

Στην Ιταλία, όλος το Τύπος Gazzeta dello Sport, Corriere ασχολούνται με την ήττα της Μίλαν από την Μάλαγα και την δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Αλέγκρι. Σχόλιο και από την Tuttosport για τους ροσονέρι, αλλά κεντρικό είναι το μήνυμα του Μπεντνερ στην Γιουβέντους: "Μπορώ να βοηθήσω".

Τέλος στην Γαλλία και την L’ Equipe, τονίζουν πως ο τρόπος που ηττήθηκε η Μόνπελιε, είναι σκληρός.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου