ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Copa America… made in USA!

copa-america-made-in-usa-129562

Η CONMEBOL αποφάσισε να επιλέξει τις Ηνωμένες Πολιτείες ως τόπο διεξαγωγής του Κόπα Αμέρικα του 2016, θέλοντας να δώσει έναν διαφορετικό τόνο στην συμπλήρωση 100 ετών παρουσίας της!

Το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ, το soccer όπως αποκαλείται εκεί, καθώς το football παραπέμπει στο δικό τους άθλημα, έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Η ανοδική του πορεία ξεκίνησε από το Μουντιάλ του 1994 και συνεχίστηκε με αρκετούς τρόπου με τους οποίους οι ιθύνοντες προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή του κόσμου από τα παραδοσιακά αμερικανικά αθλήματα. Τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο έχει το δικό του κοινό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει από κοντά μία μεγάλη διοργάνωση!

Για πρώτη φορά, η Συνομοσπονδία αποφάσισε tο 2016 ο ιστορικός θεσμός να διεξαχθεί εκτός Λατινικής Αμερικής, με την ΗΠΑ να έχει την τιμητική της! Οι Αμερικανοί, μαζί με 10 ομάδες από τη Λατινική Αμερική, το Μεξικό και ακόμα τέσσερις χώρες από την Βόρεια-Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική θα ανταγωνιστούν στα γήπεδα της χώρας, η οποία φιλοδοξεί να κερδίσει ακόμα περισσότερους πδοοσφαιρόφιλους!

gazzetta.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου