ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σεβαστείτε τον αντίπαλο»

σεβαστείτε-τον-αντίπαλο-129662

Να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να παίξουν συγκεντρωμένοι ζήτησε από τους παίκτες του ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν. Ο προπονητής της Ουντινέζε φοβάται πως μετά τη νίκη στο Άνφιλντ επί της Λίβερπουλ, οι παίκτες του δεν θα πάρουν στα σοβαρά τη Γιουνγκ Μπόις και προσπαθεί να τους υπενθυμίσει τις δυσκολίες του αγώνα, κρατώντας τους προσγειωμένους.

Βρέθηκε μια ανάσα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ένα ανόητο, σκαφτό πέναλτι του Μαϊκοσουέλ της στέρησε την πρόκριση. Η Ουντινέζε βρέθηκε, έτσι, στο Γιουρόπα Λιγκ, σε έναν όμιλο απαιτητικό, με τη Λίβερπουλ και την Ανζί να μοιάζουν τα φαβορί. Μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, όμως, οι Ιταλοί βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας πετύχει μια ιστορική νίκη στο Άνφιλντ με 3-2.

Αυτή τη νίκη ζητάει να ξεχάσουν όλοι, ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, ώστε να αντιμετωπίσουν τη Γιουνγκ Μπόις για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, με τον απαραίτητο σεβασμό. «Είμαστε η Ουντινέζε, δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα. Αντιμετωπίζουμε τη Γιουνγκ Μπόις, που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με μας. Οπότε αν παίξουμε υπεροπτικά, νομίζοντας πως μετά τη νίκη στο Άνφιλντ όλα είναι πιο εύκολα, θα χάσουμε. Αν παίζουμε χωρίς να σεβόμαστε τον αντίπαλο, δεν πρόκειται να κερδίσουμε ούτε έναν αγώνα», τόνισε ο προπονητής της Ουντινέζε.

Την Κυριακή η Ουντινέζε αντιμετωπίζει τη Ρόμα για το Καμπιονάτο. Πόσο θα επηρεάσει τις αποφάσεις του για τον καταρτισμό της ενδεκάδας αυτό; «Πρέπει να διαχειριστώ την κούραση των παικτών, αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το πρωτάθλημα πριν τελειώσει ο ευρωπαϊκός αγώνας. Στη Βέρνη θα παίξουν αυτοί που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και με τη Ρόμα θα δούμε τι θα γίνει από την Παρασκευή», απάντησε ο Γκουιντολίν.

Συνεπώς αναμένεται να ξεκινήσει και ο Ντι Νατάλε; «Ο Τοτό είναι παίκτης της ομάδας και παίζει όποτε το κρίνω απαραίτητο. Άρα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε τον Ντι Νατάλε στο γήπεδο», σημείωσε ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν.

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου