ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ράικαρντ στο προσκήνιο!

ράικαρντ-στο-προσκήνιο-129709

Ο Μάσιμο Αλέγκρι ξεκαθάρισε μετά την ήττα από τη Μάλαγα πως δεν εγκαταλείπει τη Μίλαν, όμως τα τελευταία σενάρια θέλουν τον Φρανκ Ράικαρντ έτοιμο για να τον διαδεχτεί στον πάγκο των "ροσονέρι".

"Nα φύγω; Όχι, αυτό δεν είναι του χαρακτήρα μου. Ο όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ στον οποίο βρισκόμαστε είναι πολύ ισορροπημένος και στο πρωτάθλημα η ομάδα θα ανακάμψει.

Μετά από τις εμφανίσεις που κάναμε δεν μπορώ παρά να είμαι αισιόδοξος. Ελπίζουμε το Σάββατο (σ.σ κόντρα στη Τζένοα) να γυρίσει ο τροχός και όσον αφορά στην τύχη", τόνισε ο Μάσιμο Αλέγκρι μετά από ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα της Μίλαν στο ξεκίνημα της σεζόν, αυτή τη φορά το 0-1 από τη Μάλαγα στην Ανδαλουσία για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ίδια ώρα πάντως που η διοίκηση της Μίλαν (Μπερλουσκόνι-Γκαλιάνι) συνεχίζει να τον στηρίζει επίσημα, τα ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν πως είναι αρκετά πιθανή η αντικατάστασή του από τη στιγμή που η περιβόητη "πάνω βόλτα" δεν έχει έρθει ακόμα για τους "ροσονέρι".

Σύμφωνα μάλιστα με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", τέσσερα είναι τα επικρατέστερα σενάρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή αναφορικά με το πόστο του προπονητή.

Το πρώτο είναι και το μοναδικό που… εξυπηρετεί τον Αλέγκρι, με τη Μίλαν να εξακολουθεί να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης περιμένοντας να δικαιωθεί ο προπονητής που μιλάει για "καλύτερες ημέρες".

Το δεύτερο θέλει τον νυν βοηθό του Αλέγκρι και πρώην άσο των Μιλανέζων, Μάουρο Τασότι, να αναλαμβάνει αυτός το κουμάντο στα αποδυτήρια και να οδηγήσει το καραβι μέχρι το καλοκαίρι, με το όνειρο όλων να παραδώσει τότε τη σκυτάλη στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το τρίτο σενάριο είναι "φρέσκο" και φέρνει τον Φρανκ Ράικαρντ στον πάγκο, με τις πληροφορίες από τη γειτονική χώρα να θέλουν τον Ολλανδό τεχνικό να έχει ήδη επαφές με τη διοίκηση της Μίλαν και να είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο.

Όσο για το τέταρτο ενδεχόμενο, αυτό περιλαμβάνει το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ ως υποψήφιου για τον πάγκο, με τις πιθανότητες πάντως σε αυτή την περίπτωση να είναι λιγοστές.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου