ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Και τώρα… Άρης

ολυμπιακός-και-τώρα-άρης-129887

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα… χρωστούμενο «διπλό» μέσα στη Γαλλία επί της Μονπελιέ, κοιτάζει με περισσότερη αισιοδοξία το ευρωπαϊκό του μέλλον και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον Άρη (29/10).

Εκεί που η ομάδα του Πειραιά μας είχε συνηθίσει-τα περασμένα χρόνια- να χάνει τα ευρωπαϊκά της ματς, στις καθυστερήσεις δηλαδή, εκεί «χτύπησε» ο Κώστας Μήτρογλου και οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από τον γαλλικό νότο.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου και πλέον, έχει την ευκαιρία σε δύο εβδομάδες να… καθαρίσει με την τρίτη θέση, σε ένα μεγάλο βαθμό οριστικά, αφού υποδέχεται τους Γάλλους πρωταθλητές στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μέχρι τότε, όμως, προέχει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον «ανεβασμένο» Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, μετά το δώρο που του έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, είπε να… ανταποδώσει, καθώς σήμερα (25/10) δεν θα γυμναστούν, αφού τους έδωσε ρεπό.

Από αύριο (26/10) ωστόσο, τα κεφάλια ξαναμπαίνουν… μέσα, αφού οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν μόνο με νίκες στο πρωτάθλημα της Super League. Η ψυχολογία του Άρη είναι αρκετά ανεβασμένη, μετά τον βαθμό της ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού στα τελευταία λεπτά και οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη στραφεί στο πως θα πραγματοποιήσουν το «8Χ8», το οποίο θα αποτελεί και ρεκόρ συνεχόμενων νικών από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Επειδή όμως, σε κάθε μάχη υπάρχουν και… θύματα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ «πονοκεφαλιάζει» για την περίπτωση του Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός άσος αντικαταστάθηκε από τον «χρυσό» σκόρερ, Κώστα Μήτρογλου, στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης του «Μοσόν» και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάκωση στο γόνατο.

Ο «τρομοκράτης» θα υποβληθεί σήμερα σε εξατάσεις (μαγνητική τομογραφία), για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και το πιθανό διάστημα που θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου