ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμοι για τη δεύτερη μάχη Οι δύο ομάδες του Περιφερειακού

ετοιμοι-για-τη-δεύτερη-μάχη-οι-δύο-ομά-851206

Στο κυνήγι των τριών βαθμών ξεχύνονται την Κυριακή οι ομάδες του Νομού, Θησέας Αγριάς και Αστέρας Ριζομύλου, τη στιγμή που ο Ρήγας Φεραίος έχει ρεπό. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Μυρίκη και στόχο έχουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους. Ο Αστέρας Ριζομύλου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά το κοινό του και θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας του, ώστε να κατακτήσει το πρώτο τρίποντο μετά την ισοπαλία που είχε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Από την άλλη ο Ρήγας Φεραίος δεν θα μείνει άπραγος, καθώς μπορεί να έχει ρεπό, αλλά σήμερα θα υποδεχθεί τον ΑΣΚ Ολυμπιακό σε φιλικό αγώνα.

Θησέας Αγριάς
Για το δύο στα δύο αγωνίζεται ο Θησέας της Αγριάς την Κυριακή απέναντι στην Μυρίκη. Στην Αγριά θέλουν η καλή αρχή να έχει και συνέχεια. Ετσι στόχος μετά την νίκη στο Στεφανοβίκειο επί του Αστέρα Καρδίτσας είναι και η επικράτηση
επί της ομάδας της Ευρυτανίας. Για την ομάδα της Στερεάς Ελλάδας ο αγώνας αποτελεί πρεμιέρα, καθώς στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο σύλλογος είχε ρεπό. Μοναδικό ερωτηματικό στην ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη αποτελεί το δελτίο του Γιώργου Τσορμπατζή, το οποίο δεν έχει φθάσει ακόμη στα γραφεία του συλλόγου, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται η κατάσταση του Νίκου Ντέρτσα, ο οποίος και ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε. Πλέον ο 19χρονος μέσος θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα μαζί με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο, που επίσης είναι ετοιμοπόλεμος.

Αστέρας Ριζομύλου
Τις βάσεις της παραμονής του θέλει να βάλει ο Αστέρας Ριζομύλου αγωνιζόμενος στην έδρα του. Η πρώτη επίσημη υποχρέωση των ροσονέρι λογίζεται την ερχόμενη Κυριακή, οπότε και υποδέχονται τον Απόλλωνα Λάρισας με σκοπό να κάνουν την σκέψη τους για νίκη πράξη. Οι παίκτες των Καλόγηρου-Τζίκα θέλουν να μην παρουσιάσουν ξανά την ίδια κακή εικόνα με πέρυσι μέσα στο σπίτι τους και θα επιδιώξουν να πάρουν το πρώτο τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που χρίζει προσοχής, καθώς την περασμένη και πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος τσίμπησε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ρήγα Φεραίο. Τα ευχάριστα για το τεχνικό δίδυμο έχουν να κάνουν με την επιστροφή του Κουτσουνίδη, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που κουβαλούσε από πέρυσι. Παράλληλα όμως αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή το Μόσιου, που έχει υποστεί διάστρεμμα κόντρα στον Οπούντιο στο Μαρτίνο.

2η Αγωνιστική Κυριακή (4.30μμ)
Μυρίκη –Θησέας Αγριάς (Κουκλομένος Θ., Ζαχάρος Β., Μαντζανάς Β.-Λάρισας ),
Αστέρας Καρδίτσας -Αρης Αγ. Κων/νου (Ισαρης Λ., Βασιλειάδης Ε., Τόλιος Γ.- Πιερίας),
ΑΟ Τύρναβος 2005 -Κίσσαβος Συκουρίου (Σκουλάς Ε., Κρητικός Γ., Κόκκαλης Ε.-Βολου ), Απόλλων Λάρισας -Φωκικός (Παπαδόπουλος Ι., Καπουτζής Γ., Σιώμος Γ.
-Θες/νικης ),
Αστέρας Ιτέας -Οπούντιος Μαρτίνου (Αποστολόπουλος Β., Αθανασούλης Δ., Σιδέρης Α.-Ηλείας ), Φιλοκτήτης -Ανδρούτσος Γραβιάς (Τσελίκογλου Α., Πεχλιβάνης Ζ., Ντάρης Χ.- Θεσσαλονίκης),
Αστέρας Ριζομύλου -Αχιλλέας Φαρσάλων (Τίκας Τ., Γαννιάς Ι., Πάνου Π.- Καρδίτσας),
Ηρακλής Σοφάδων -Βελούχι (Γκόλιας Δ., Πετρόπουλος Κ., Μωραΐτου Α.-Βόλου).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου