ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά για Κάστρο ο Φερέιρα

ξανά-για-κάστρο-ο-φερέιρα-153259
Ένα όνομα που έχει παίξει και στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, έρχεται ξανά στο προσκήνιο και συγκεκριμένα ο Αντρέ Κάστρο της Πόρτο. Αρέσει στον Φερέιρα, πιθανή η κίνηση τον Ιανουάριο.
Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι», φαίνεται πως είναι ειλημμένη η απόφαση για την απόκτηση ενός παίκτη στο χώρο του κέντρου, Αυτός είναι όπως όλα δείχνουν ο Αντρέ Κάστρο, σύμφωνα με την «Goal», ένας παίκτης που ξέρει καλά ο τεχνικός του τριφυλλιού και μάλιστα φαίνεται να τον πιστεύει πολύ.
Ο 24χρονος άσος εξάλλου δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής τους «δράκους», μετρώντας δύο συμμετοχές όλες κι όλες κι αυτές ως αλλαγή. Ο Φερέιρα μάλιστα φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει κάποιες διερευνητικές επαφές, ώστε να διαπιστώσει αν θα μπορούσε να έρθει ο παίκτης με την μορφή δανεισμού κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Να σημειωθεί από εκεί και πέρα πως η απόφαση για την απόκτηση ενός μέσου τον Γενάρη, πάρθηκε πριν από μερικές μέρες από τους Πορτογάλο τεχνικό και τον Γιάννη Αλαφούζο, έπειτα από το διαζύγιο με τον Κατσουράνη.

gazzetta.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου