ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έχει ψυχολογικά ο Τσιάρτας»!

έχει-ψυχολογικά-ο-τσιάρτας-153277

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις χθεσινές δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 εμφανίστηκε ο Θωμάς Μαύρος.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ χαρακτήρισε άνθρωπο με «ψυχολογικά προβλήματα» τον τέως τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, ενώ τόνισε ότι εκείνος δεν είχε καμία ανάμειξη με τις μεταγραφές που πραγματοποιηθήκαν το καλοκαίρι.

«Το παιδί έχει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος για να του τα λύσω. Είναι επίσης εμπαθής και ψεύτης. Μίλαγε δύο ώρες και εξύψωνε τον εαυτό του και κατηγορούσε όλους τους άλλους. Αυτός πάντα τα κάνει όλα σωστά και οι άλλοι όλα λάθος. Αφού αυτό πιστεύει πρόβλημά του, αλλά να λέει και καμιά αλήθεια», τόνισε αρχικά στην «Ώρα των Σπορ» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι στην ΑΕΚ:

«Τις μεταγραφές αυτός τις χειριζόταν. Εγώ ασχολήθηκα μόνο με τον Μόρα και τον Μάντζιο και το παραδέχτηκα μάλιστα, στη συνέντευξη που έδωσα. Τον Γιάγκο τον έκλεισε χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Τον Φουρτάδο, εγώ δεν τον ήξερα καν. Όσον αφορά αυτό που είπε ότι εγώ είπα ότι δεν θέλω να ξαναδώ μπροστά μου τον Μάκο, είναι φρικτό ψέμα. Αλλά ο κόσμος ξέρει ότι σημασία δεν έχει τι λέει ο κάποιος, αλλά ποιος το λέει».

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου