ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κατάλαβα πώς σφυρίζουν τη Γιουβέντους»

κατάλαβα-πώς-σφυρίζουν-τη-γιουβέντο-153301

Ιδιαίτερα καυστικός στην κριτική που άσκησε στους διαιτητές ήταν ο Γκόραν Πάντεφ μιλώντας για το παιχνίδι της Νάπολι με τη Γιουβέντους την επόμενη αγωνιστική.

Ο Σκοπιανός επιθετικός δείχνει να μην ξεχνά τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του ηττήθηκε από τους «μπιανκονέρι» στον τελικό του Σούπερ Καπ, στον οποίο ο ίδιος είχε αντικρύσει την κόκκινη κάρτα.

Το Καμπιονάτο έχει διακοπεί για τους αγώνες της εθνικής Ιταλίας, αλλά όλοι σκέφτονται το μεγάλο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο με την επανέναρξη ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Νάπολι, που θα κρίνει ποιος θα μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό προκύπτει από τις συνεχείς ερωτήσεις που γίνονται προς τους διεθνείς των δύο ομάδων.
Σειρά πήρε ο Γκόραν Πάντεφ, που ρωτήθηκε για το ματς. «Πρέπει να πάμε στο Τορίνο χωρίς φόβο. Έχουμε αποδείξει πως η Νάπολι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τη Γιουβέντους. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ομάδα και να την κερδίσουμε. Θα έχουμε και επιπλέον κίνητρο, αφού θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση για την άδικη ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ», είπε ο Πάντεφ.

Σε εκείνο το ματς αποβλήθηκε. «Δεν είπα κουβέντα στο βοηθό διαιτητή και αποβλήθηκα. Στο ματς του Τορίνο θα έχω ραμμένο το στόμα μου. Ούτε θα κοιτάξω το διαιτητή, ακόμα και να μου κάνουν σκληρό φάουλ. Στο Πεκίνο κατάλαβα πώς πρέπει να αντιμετωπίζεις τη Γιουβέντους, γιατί κατάλαβα πώς παίζουν οι διαιτητές όταν την σφυρίζουν», είπε με νόημα ο επιθετικός της Νάπολι.

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου