ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλουν για έδρα την Νήαρ Hστ

θέλουν-για-έδρα-την-νήαρ-hστ-153345
Δεν ήταν μόνον η πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, που άφησε πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια, αλλά οι παίκτες της Καισαριανιώτικης ομάδας ενθουσιάστηκαν από το γήπεδο της Νήαρ Hστ.
Η πολύ καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, η ζεστασιά της έδρας με την παρουσία του κόσμου και το γεγονός ότι το γήπεδο αυτό αποτελεί την ιστορική έδρα της ομάδας «κέρδισε» όλους τους παίκτες του Εθνικού Αστέρα.
Μάλιστα, οι παίκτες εξέφρασαν την επιθυμία τους, τόσο στον τεχνικό της ομάδας, Πέτρο Δημητρίου, όσο και στον επικεφαλής της ΠΑΕ, Γιώργο Γκάμαρη, ώστε η ομάδα να μετακομίσει στο γήπεδο της Νήαρ Hστ και να αποτελέσει αυτό την έδρα της ομάδας. Έτσι Γκάμαρης και Δημητρίου μίλησαν αρκετά επί του θέματος αυτού, ανέλυσαν την κατάσταση και εξέτασαν διεξοδικά το αίτημα των παικτών και η ομάδα πρόκειται να κινηθεί ανάλογα.
Ήδη, ο επικεφαλής της ΠΑΕ, Γιώργος Γκάμαρης, επισκέφθηκε σήμερα τον Διευθυντή του γηπέδου της Νήαρ Ήστ Θανάση Νικόπουλο μίλησε μαζί του για το θέμα αυτό και από εκεί και πέρα έλαβε την διαβεβαίωση ότι το αίτημα θα τεθεί στην σωστή βάση και θα εξετασθεί ανάλογα.

Από εκεί και πέρα ο Πέτρος Δημητρίου συνέχισε και σήμερα την προετοιμασία της ομάδας ενώ την Κυριακή υπάρχει το φιλικό παιχνίδι με την Ελευσίνα, ενώ την επομένη ο Εθνικός Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Ηλυσιακό. Και τα δύο παιχνίδια αυτά θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής και ύστερα από απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για τους φιλάθλους, προκειμένου να παρακολουθήσουν και τους δύο αγώνες.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου