ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συναγερμός στην Αστυνομία για το Ελλάδα-Βοσνία

συναγερμός-στην-αστυνομία-για-το-ελλά-153458
Η παρουσία περίπου 1.000 Βόσνιων φιλάθλων στο Καραϊσκάκης αλλά και μελών της Χρυσής Αυγής προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ. Ειδικό σχέδιο για την αποτροπή επεισοδίων.
Αυξημένα και ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας απόψε στο Καραϊσκάκης (12/10, 21:45) για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κροατία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία περίπου 1.000 Βόσνιων στο φαληρικό γήπεδο οι οποίοι δεν έχουν και την φήμη των… καλύτερων παιδιών.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της φιλοξενούμενης ομάδας έχει δώσει 200 εισιτήρια σε επίσημους και εκπρόσωπους χορηγών, με τα υπόλοιπα 800 να έχουν διατεθεί σε φιλάθλους της.
Για την μεταφορά όλων των οπαδών της Βοσνίας έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να μην έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με Έλληνες οπαδούς.

Το πρόσφατο ιστορικό, με τα επεισόδια στο ματς της Ελλάδας με την Κροατία, έχει θορυβήσει την Αστυνομία που επιπλέον "πονοκεφαλιάζεται" και για την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στο γήπεδο. Οι τελευταίοι παρακολουθούν όλους τους αγώνες της Εθνικής, ενώ στο τελευταίο ματς με την Λιθουανία εμφανίστηκαν οργανωμένα στο Καραϊσκάκης.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου