ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγοράζει ομάδα ο Τζαμπαρίνι

αγοράζει-ομάδα-ο-τζαμπαρίνι-153489
Την πρόθεσή του να αγοράσει την Τριεστίνα και να βρει ταυτόχρονα νέους επενδυτές για την Παλέρμο ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.

Ο ιδιοκτήτης της Σικελικής ομάδας περιμένει την απόφαση της Ιταλικής Λίγκας για τις «ομάδες-δορυφόρους» και είναι έτοιμος να αναλάβει την αναγέννηση της ομάδας του Τριέστε, αν αυτή είναι θετική.

Όταν ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι παραχωρεί συνέντευξη, είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να βαρεθεί κανείς. Ο ιδιοκτήτης της Παλέρμο έχει πάντα να πει ενδιαφέροντα πράγματα και να προχωρήσει σε αποκαλύψεις, μιλώντας με τον δικό του χαρακτηριστικό και μοναδικό τρόπο.
Στην τελευταία του συνέντευξη, που παραχώρησε στο «Radio 24» αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να αγοράσει την Τριεστίνα. «Περιμένω την απόφαση της Λίγκας σχετικά με τις ομάδες – δορυφόρους. Αν είναι θετική η εισήγηση, θα προχωρήσω αμέσως στην αγορά της ομάδας», τόνισε ο Τζαμπαρίνι.
Πόσο θα του κοστίσει η απόκτηση της Τριεστίνα; «Δεν θα δαπανήσω ούτε ευρώ! Οι ομάδες σήμερα δεν κοστίζουν τίποτα. Όποιος θέλει να αποκτήσει μια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας χωρίς να πληρώσει, ας μου το πει και θα τον στείλω στο σωστό μέρος», ήταν η απάντησή του.
Οι οπαδοί της Παλέρμο πρέπει να ανησυχούν; Θα πουλήσει την ομάδα; «Όποιος θέλει να αγοράσει την Παλέρμο, μου δίνει 150 εκατ. ευρώ και την παίρνει. Αν και για να είμαι ειλικρινής, με 100 στο χέρι την έδινα και αύριο. Αλλά σκοπός μου είναι να μπουν συνεργάτες στην ομάδα. Ίσως Άραβες, που θα δώσουν 50 εκατ. χωρίς να πάρουν την πλειοψηφία. Βρίσκομαι σε επαφή με κάποιους και πιστεύω πως μπορεί να προχωρήσει το ζήτημα», καθησύχασε τους Σικελούς ο Τζαμπαρίνι.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Τζαμπαρίνι προέβη σε μία δήλωση, χαρακτηριστική του χαρακτήρα του. «Πριν από χρόνια πούλησα την εταιρία μου, την «Emmezeta», στους Γάλλους και βρέθηκα με πάρα πολλά χρήματα στο χέρι. Από τότε ξοδεύω από τα… έτοιμα, τα οποία δυστυχώς τελειώνουν. Πρέπει να βρω συμπαίκτες στην Παλέρμο, αλλιώς με βλέπω… μπατίρη», δήλωσε γελώντας ο Τζαμπαρίνι.

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου