ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπρος-Νιόπλιας: «Έχουμε αυτοπεποίθηση»

κύπρος-νιόπλιας-έχουμε-αυτοπεποίθη-153506
Η εθνική Κύπρου πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στην αναμέτρηση με τη Σλοβενία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, σύμφωνα με τον Νίκο Νιόπλια.
«Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Εθνικές ομάδες έχουν πάντα στόχο τη νίκη και αυτός είναι ο στόχος μας στο αυριανό παιχνίδι. Ερχόμαστε από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, την Ισλανδία και αυτή η νίκη μας γέμισε αυτοπεποίθηση», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Νιόπλια.
Για τις πολλές απουσίες της εθνικής Κύπρου: «Είναι κρίμα για τα παιδιά που λείπουν, όμως, είναι ευκαιρία για αυτούς που είναι εδώ. Δεν ότι καλύτερο ένα μήνα μετά από ένα καλό παιχνίδι και μια νίκη, να σου λείπουν οι 6 από τους 11 ποδοσφαιριστές. Όμως, πρέπει να σταθούμε στους ποδοσφαιριστές που έχουμε μαζί μας. Αν είχαμε τόσες απουσίες πριν ένα χρόνο, θα ήμουν πολύ απογοητευμένος, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Χάρη στην πολύ καλή συνεργασία με την Ομοσπονδία και τις Εθνικές Νέων και Ελπίδων, έχουμε αρκετά καλό υλικό από τις μικρότερες Εθνικές. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στη αποστολή μαζί μας παιδιά από την Εθνική Νέων και την Εθνική Ελπίδων. Ετοιμάζουμε μια ομάδα τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον».

Για την Εθνική Σλοβενίας: «Θα βρούμε έναν αντίπαλο πληγωμένο, λόγω των κακών αποτελεσμάτων και θα πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι αν θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου