ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Έκρηξη” Ιμπραχίμοβιτς κατά δημοσιογράφων

έκρηξη-ιμπραχίμοβιτς-κατά-δημοσιο-154896
Ολομέτωπη επίθεση κατά Σουηδών δημοσιογράφων εξαπέλυσε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με αφορμή αρνητικές κριτικές τους για την εθνική ομάδα. "Δεν θα μπορέσετε να με καταστρέψετε", είπε χαρακτηριστικά.

Η "φτωχή" νίκη με 2-0 της Σουηδίας επί του αδύναμου Καζακστάν είχε ως αποτέλεσμα μερίδα του Τύπου της χώρας να ασκήσει έντονη κριτική στον ομοσπονδιακό Έρικ Χάμρεν, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς…

Ο 31άχρονος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε… λαύρος σε συνέντευξη Τύπου όπου βρήκε την ευκαιρία να τα πει "ένα χεράκι" στους εκπροσώπους του Τύπου και να τους χαρακτηρίσει ούτε λίγο ούτε πολύ "μυθομανείς".
"Παίζουμε το παιχνίδι μας και παίζουμε με διαφορετικό τρόπο. Το μοναδικο πράγμα που περιμένετε είναι να πάμε άσχημα, έτσι δουλεύουν τα μίντια.
Χτίζετε έτσι ώστε να μπορείτε να καταστρέψετε μετά. Με έχετε χτισει εμένα αλλά δεν θα μπορέσετε ποτέ να με χαλάσετε", τόνισε αρχικά το πρώην "κανόνι" της Μίλαν, και συνέχισε:
"Στο ξεκίνημα είχε πλάκα με τον Χάμρεν, μετά κάνουμε ένα άσχημο παιχνίδι που όλοι περιμένετε… Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου.
Εσείς είστε αυτοί που γράφετε για μένα. Από αυτά που ειναι γραμμένα και τυπωμένα στην εφημερίδα, το 95% είναι φαντασία, το 2,5% είναι δεδομένα και τα υπόλοιπα 2,5% αλήθεια.

Τα ίδια συμβαίνουν στη Γαλλία. Κρίμα που δεν βγάζω χρήματα από αυτό".

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου