ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολα θα δούμε τον παλιό Ζάρατε

δύσκολα-θα-δούμε-τον-παλιό-ζάρατε-155158

Θα είναι δύσκολο για τον προπονητή της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, να επαναφέρει τον Μάουρο Ζάρατε στην αγωνιστική κατάσταση του παρελθόντος, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Ντέλιο Ρόσι.

Ως πρώην προπονητής της ομάδας, προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν σε παροπλισμό έναν παίκτη που υπήρξε πρωταγωνιστής με τη Λάτσιο, αλλά δεν έχει καταφέρει να επαναλάβει τις καλές εμφανίσεις του.

Η Λάτσιο έχει ξεκινήσει με πολύ καλό τρόπο τη χρονιά. Αν και δεν ήταν λίγοι αυτοί που προέβλεπαν μια δύσκολη σεζόν, η ομάδα της Ρώμης έχει καταφέρει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει τα αποτελέσματα που ζητούσε, με αποτέλεσμα να βρίσκεται δίκαια στην 3η θέση της βαθμολογίας. Όλοι, μάλιστα, αναρωτιούνται πόσο καλύτερη θα ήταν η ομάδα αν της πρόσφερε αυτά που μπορεί ο Μάουρο Ζάρατε, ο οποίος μοιάζει αγνώριστος από τότε που επέστρεψε από την Ίντερ.
Ο πρώην προπονητής της Λάτσιο, Ντέλιο Ρόσι, κλήθηκε να δώσει τη δική του εξήγηση για την πτώση που παρουσιάζει ο Ζάρατε. «Το θέμα είναι απλό. Ο Ζάρατε δεν είναι ο παίκτης που ήταν. Έχει χάσει την αγωνιστική του ταυτότητά. Δεν παίζει ελεύθερα και για αυτό το λόγο έχει γίνει «ανώνυμος», χωρίς προσωπικότητα», τόνισε ο προπονητής, με τον οποίο ο Ζάρατε έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του.

Λύση υπάρχει σε αυτό το πρόβλημα; «Ο σύλλογος προσπαθεί να τον επαναφέρει στην κατάσταση που ήταν πριν χρόνια. Δεν θα είναι εύκολο. Χρειάζεται να αλλάξει τρόπο σκέψης ο προπονητής του και αυτό δεν είναι απλό. Νομίζω πως ο παίκτης δεν έχει πολλές πιθανότητες να βελτιώσει την απόδοσή του και δεν είναι μόνο αυτός υπεύθυνος», απάντησε ο Ρόσι, ρίχνοντας το «καρφί» του στον Πέτκοβιτς.

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου