ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Νίκη πήρε την πρόκριση με ανατροπή

η-νίκη-πήρε-την-πρόκριση-με-ανατροπή-851206

Αν και έδειχνε ανέτοιμη, αν και δεν είχε όλους τους παίκτες με δελτία, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Νίκη έδειξε πάθος και επιβλήθηκε 2-1 του Αχαρναϊκού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα υποδεχθεί το Αιγάλεω.
Ο Αχαρναϊκός προηγήθηκε στο 38 με τον Παπουλή, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που παράλληλα κόστισε και την αποβολή του τερματοφύλακα της Νίκης Δινόπουλου. Στο 35’ ο Παπουλής έφυγε στην κόντρα από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και ανατράπηκε από τον Δινόπουλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ανοίγοντας το σκορ στο επόμενο λεπτό.
Δύο λεπτά αργότερα, πάντως, ο σκόρερ αποβλήθηκε, αφού μετατράπηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών έκανε χειρονομίες στην εξέδρα, προκαλώντας τους φιλάθλους. Ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη κάρτα, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Παπουλής έπεσε θεαματικά στο έδαφος, προσποιούμενος τον τραυματία. Ο κ. Αρετόπουλος αντιλήφθηκε τον «θεατρινισμό» του ποδοσφαιριστή του Αχαρναϊκού και τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη.
Η συγκεκριμένη φάση ξεσήκωσε τους οπαδούς της Νίκης αλλά και τους ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι άμεσα έδωσαν την απάντηση πετυχαίνοντας την ισοφάριση στο 44 -επίσης με πέναλτι- του Χατζηπαντελίδη.
Η ομάδα της Νίκης γύρισε το ματς στην επανάληψη, καθώς στο 63΄προηγήθηκε
2-1 με γκολ του Κουτσογιάννη και κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι άρχισε με καθυστέρηση και λίγο έλειψε να τιναχθεί στον… αέρα. Η αναμέτρηση άρχισε με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας, καθώς έφτασαν με καθυστέρηση τα δελτία των ποδοσφαιριστών της Νίκης. Οι «κυανόλευκοι» παρουσιάστηκαν μόλις με 14 παίκτες στη σύνθεσή τους.
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Κίτρινες: Σαλτίρης, Μπουτογιάννης – Παπουλής, Δερμιτζόγλι, Πρέκας
Κόκκινη: 35’ Δινόπουλος, 36’ Παπουλής (2η κίτρινη)
ΝΙΚΗ: Δινόπουλος-Καρακώστας (Ανδριόπουλος 36’)-Κουκουλής-. Μπουτογιάννης
-Μακράκης-Σαλτίρης-Κουτσογιάννης-Κουβελάς-. Μητράκας-(Τάσσος 91’)-Χατζηπαντελίδης-Βούλγαρης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ :Παπαδόπουλος-Χριστόπουλος(Πρέκας 69’)-Ντούνης(Γογοσόπουλος 83’)-Μπανιάς-Βατίστας-Πλίγκος-Ζούμας-Αποστολάτος
-Παπουλής-Δερμιτζόγλι-Λιοσάτος-(Παναγόπουλος 66’).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου