ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλείνει Λάνγκερ… ψάχνει κι άλλους

κλείνει-λάνγκερ-ψάχνει-κι-άλλους-851206

Για την ενίσχυσή της κινείται η ομάδα της Νίκης Βόλου, έστω και την τελευταία στιγμή, και προσπαθεί να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της και τα οποία ήταν εμφανή στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Θησέα Αγριάς. Για την θέση του επιτελικού χαφ ο Νταβίντ Λάγκερ αναμένεται να έχει ήδη συμφωνήσει, καθώς αναμένονταν χθες αργά το βράδυ στο Βόλο.

Τον παίκτη που έψαχνε ώστε να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ κέντρου και επίθεσης φαίνεται πως βρήκε η Νίκη Βόλου στο πρόσωπο του Νταβίντ Λάνγκερ. Οι κυανόλευκοι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 29χρονο πρώην παίκτη του Πανιωνίου, ο οποίος φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τους ιθύνοντες
του συλλόγου. Χθες αργά το βράδυ αναμένονταν στην Ν. Ιωνία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την νέα του ομάδα και να ενσωματωθεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα με το υπόλοιπο κυανόλευκο σύνολο και φυσικά υπό τις οδηγίες του τεχνικού Νίκου Ζαλίκα. Ο Λάγκερ έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια με τον Πανιώνιο στην Α Εθνική την περίοδο 2005-06.

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις
Μετά την επικείμενη επίτευξη της συμφωνίας με τον Τσέχο μεσοεπιθετικό οι κυανόλευκοι κινούνται για ακόμη δύο περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που έχουν εμπειρία από την Β Εθνική. Αυτοί κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν σήμερα στην Νέα Ιωνία, ώστε να μιλήσουν και να αποτελέσουν ή όχι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου. Βέβαια σήμερα είναι η τελευταία ημέρα των μεταγραφών και οι κινήσεις των ιθυνόντων της ΠΑΕ είναι οριακές. Ας μην ξεχνάμε πως αύριο οι κυανόλευκοι δίνουν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα, που αφορά στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αχαρναϊκό. Βέβαια το μόνο βέβαιο ήταν πως το ρόστερ δεν θα έχει ολοκληρωθεί πριν από το αυριανό ματς κυπέλλου. Τις τελευταίες ημέρες είναι πολλοί και εκείνοι οι παίκτες που βρίσκονται υπό δοκιμή και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το μέλλον τους. Παίκτες όπως οι Αυγέρης, Μάικ, Κωστής, και Βάκουλικ συνεχίζουν τις προπονήσεις με τον σύλλογο και ακόμη δεν έχει παρθεί η απόφαση για το αν θα αποκτηθούν ή όχι. Η θέση του αριστερού μπακ παραμένει γυμνή παρά την απόκτηση του Κοκκουλή, ο οποίος φάνηκε να μην μπορεί να διεκδικήσει θέση ενδεκάδας. Από εκεί και πέρα στην επίθεση ο Ντούλας δεν μπορεί να παλεύει μόνος του, ενώ κενά φάνηκαν και στην θέση του αμυντικού μέσου. Βέβαια σε αυτές τις θέσεις χρησιμοποιήθηκαν οι Αυγέρης, Βάκουλικ και Μάικ, αλλά τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη λίγες ώρες πριν οι κυανόλευκοι βρεθούν στην σέντρα.

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας
Σε κυκλοφορία βρίσκονται από χθες τα εισιτήρια διαρκείας της Νίκης Βόλου για την νέα σεζόν. Η τιμή τους έχει ορισθεί στα 150ευρώ και σύντομα αναμένεται να υπάρξει και ανακοίνωση η οποία θα αφορά στις τιμές των γυναικείων και παιδικών εισιτηρίων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου