ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκαλυπτήρια του νέου Ολυμπιακού στο κυριακάτικο φιλικό με τη Λάρισα

αποκαλυπτήρια-του-νέου-ολυμπιακού-στ-851206

Την Κυριακή στο φιλικό με τη Λάρισα στο Πανθεσσαλικό αναμένεται να γίνουν τα εν Βόλω αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού που χθες επέστρεψε από το Βέρμιο στη βάση του, ενώ σε 20 ημέρες αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις με κύπελλο Ελλάδος και 4 μέρες μετά γίνεται η σέντρα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.
Ο Ολυμπιακός και από τα φιλικά στο Βέρμιο, όπου έγινε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έδειξε μια ετοιμότητα για την εποχή, άλλα παράλληλα έδειξε ότι υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης και ο χρόνος που θα μπορέσει να διορθώσει τα όποια λάθη εντοπίζεται στα παιχνίδια “τεστ”.
Ενα από τα καθοριστικά τεστ θα είναι αυτό της Κυριακής με τη Λάρισα, όπου πιθανόν ο Κώστας Σταματίου θα δώσει και το στίγμα της φετινής ομάδας του Ολυμπιακού απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και παρά το γεγονός ότι συνεχώς ο ερυθρόλευκος κόουτς τονίζει πως υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, έχοντας εναλλακτικές λύσεις για όλες τις θέσεις, θα δείξει τις προθέσεις του για το βασικό κορμό της 11αδας του νέου Ολυμπιακού.
Πάντως και στο τελευταίο φιλικό στο Βέρμιο κόντρα στην ΑΕ Γιάννινα ο Κ. Σταματίου δοκίμασε δύο συστήματα και με διαφορετικούς παίκτες, ενώ σίγουρα οι επόμενες μέρες θα είναι αυτές της προσαρμογής του Πολωνού Πάβελ Χαϊντουτσεκ στην 11άδα, που σίγουρα όμως είναι πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα.
Πάντως και άλλοι παίκτες από αυτούς που αποκτήθηκαν έδειξαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ότι είχαν έλλειψη φυσική κατάστασης και αυτό οφειλόταν στο ότι πέρσι οι ομάδες τους είχαν χαλαρώσει.
Οσον αφορά στις θέσεις και τις εναλλακτικές λύσεις ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης φαίνεται ότι θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας, από τη δεξιά πλευρά υπάρχουν ο Αγγελόπουλος, αλλά και ο Γενιτσαρίδης που μπορεί να καλύψει και θέση στο κέντρο της άμυνας, ενώ αριστερά υπερισχύει ο Σαρρής του Στάνκοφ, ο οποίος έχει το επιπλέον πρόβλημα ότι δεν έχει κάνει συμβιβασμό με την προηγούμενη ομάδα του, τον Αιολικό… Στο κέντρο της άμυνας υπάρχει το εγγυημένο δίδυμο Πέτρου-Φλώρου, ενώ στα χαφ Πακάλτσης, Κατσαρός, Φονσέκα και Τσάγγαρης, Χάιντουτσεκ στη συνέχεια θα έχουν τον ανταγωνισμό των Χατζή, Μίτροφ, Σκαρλάτου, Γεωργιάδη, ενώ θέση διεκδικεί επάξια και ο Αλέξης Γιακάκογλου. Οι Κοντέων, Βέρμπης και Διαμάντης είναι οι καθαρά επιθετικές λύσεις, ενώ ο Χαϊκάλης είναι λύση και πιο πίσω. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν οι αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις που σίγουρα στην πορεία θα πρέπει να αποδειχθούν έτοιμες .

Φιλικό και στη Λαμία
Την επόμενη Κυριακή 19 Αυγούστου έχει κλειστεί δυνατό φιλικό με τη Λάρισα στο Πανθεσσαλικό, ενώ για την 1η Σεπτέμβρη κλείσθηκε ένα ακόμη ματς που θα γίνει στη Λαμία.
Στις 25 και 26 θα δοθούν δυο φιλικά στη Θράκη με τον Έβρο Σουφλίου και τον Πανθρακικό, ενώ στις 5 Σεπτέμβρη θα γίνει ο πρώτος αγώνας κυπέλλου με τους ερυθρόλευκους να μαθαίνουν τον αντίπαλο στις 20 Αυγούστου.

Εισιτήρια διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP τα οποία θα κοστίζουν 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου