ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρία χρόνια εκτός ποδοσφαίρου ο Κούγιας

τρία-χρόνια-εκτός-ποδοσφαίρου-ο-κούγι-242152

Ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο για τρία χρόνια, επέβαλλε στον Αλέξη Κούγια η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Πλατανιά Χανίων.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή κρίνει κατά πλειοψηφία και επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ, για τη συμπεριφορά του αξιωματούχου της, β. του χρηματικού προστίμου των εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ, για την κατ΄ εξακολούθηση ρίψη αντικειμένων και γ. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ, για τη συμπεριφορά του Προέδρου της.

Επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ, για την εξύβριση των διαιτητών κατ΄ εξακολούθηση, β. της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο επί ένα (1) έτος, για δυσφήμιση του αθλήματος και γ. της απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο επί τρία (3) έτη, επίσης για δυσφήμιση του αθλήματος και δ. την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ, ήτοι συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδες (11.000) ευρώ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ, για δυσφήμιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 δέκα τέσσερις χιλιάδες (14.000) ευρώ.

Επιβάλλει στον Ι. ΓΚΙΟΚΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου