ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο Ολυμπιακός έχει οργάνωση»

ο-ολυμπιακός-έχει-οργάνωση-244923
«Να στηρίξουμε το 4ο αστέρι» δήλωσαν οι νέοι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού
Πανέτοιμοι να δουλέψουν σκληρά για να στηρίξουν την προσπάθεια που θα γίνει στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος και του… τέταρτου αστεριού στη φανέλα δήλωσαν οι νέοι παίκτες της ομάδας (Μανωλάς, Βλαχοδήμος, Ζαραδούκας, Τάτος, Σιόβας, Γιαννιώτης) στην παρουσίασή τους το μεσημέρι της Πέμπτης από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.
Στις διαφορές που έχει διαπιστώσει στις πρώτες του ημέρες σαν παίκτης του Ολυμπιακού στάθηκε ο Κώστας Μανωλάς στις δηλώσεις που έκανε στην παρουσίαση των νέων παικτών της ομάδας χθες το μεσημέρι στο Καραϊσκάκη.
«Ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας. Είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσω», τόνισε ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός.
Μετά από ερώτηση που δέχθηκε επεσήμανε: «Το διαφορετικό που έχω διαπιστώσει στον Ολυμπιακό έχει να κάνει με την οργάνωση και στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας. Πρόκειται για ένα μεγάλο σωματείο και θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι», κατέληξε.
«Θέλουμε να στηρίξουμε το τέταρτο αστέρι. Αν καταλάβει ο φίλαθλος τι θέλουμε να δείξουμε και υπάρξει η απαραίτητη υπομονή τότε θα ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας», τόνισε ο Γιάννης Ζαραδούκας και στη συνέχεια ευχαρίστησε τη διοίκηση για την στήριξη που του παρείχε στον τραυματισμό του στην περασμένη αγωνιστική σεζόν: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την στήριξη που έδειξε στο πρόβλημα που είχα. Ελπίζω ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές», είπε ο αριστερός μπακ που πήγε στον Πειραιά από το Βόλο
«Εύχομαι ο κόσμος να πιστέψει σε μας και να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε», τόνισε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ενώ ο Ανδρέας Τάτος επεσήμανε: «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και να μιλήσω μέσα στο γήπεδο».
Ο Δημήτρης Σιόβας εξέφρασε τη θέληση του να δικαιώσει τη διοίκηση… «Θα προσπαθήσω να δικαιώσω της διοίκηση που με επέλεξε. Ο κόσμος να αγκαλιάσει τους Έλληνες παίκτες. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Για την Ελλάδα οι στόχοι είναι γνωστοί. Θα δώσουμε βάση και στην Ευρώπη», τόνισε.
Τέλος, ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο νέος τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων τόνισε: «Θα δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου