ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάκωση στο γόνατο και δυο εβδομάδες έξω ο Κέβιν Μιραλάς

κάκωση-στο-γόνατο-και-δυο-εβδομάδες-έξ-245425

Μπορεί να προερχόταν από όμορφες και ξεκούραστες διακοπές στην Ελούντα της Κρήτης, όμως, τα βάσανα άρχισαν νωρίς-νωρίς για τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού, υπέστη κάκωση στο γόνατο στην προπόνηση της Πέμπτης και θα μείνει εκτός προγράμματος για δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος δέχθηκε ένα «χτύπημα» στο αριστερό γόνατο κατά την διάρκεια του σημερινού προγράμματος και μετά τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ήπια κάκωση.

Η υπόλοιπη ομάδα θα αναχωρεί την Παρασκευή για την Αυστρία και θα επιστρέψει στις 18 του μήνα. Το ευχάριστο βέβαια είναι πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά και ότι συνέβη στην αρχή της σεζόν και όχι αργότερα που θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο 25χρονος φορ θα παραμείνει στην Ελλάδα και θα αρχίσει άμεσα θεραπεία στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα και φυσικά πιο υγιής.

Η αποστολή για την Αυστρία

Με 23 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Αυστρία το πρωί της Παρασκευής ο Ολυμπιακός. Ατομικό έκανε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ο Ζαραδούκας ενώ το πρόγραμμά του ακολούθησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Οι 23 εκλεκτοί του Ολυμπιακού για την Αυστρία θα είναι οι: Πάντελιτς, Τζιμπούρ (σ.σ. θα βρίσκεται κανονικά στο αεροδρόμιο ενώ κάποιες πληροφορίες τον ήθελαν να περνάει μία… βόλτα από του Ρέντη την Πέμπτη), Μοντέστο, Φουστέρ, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Αμπντούν, Κάρολ, Δασκαλάκης, Σιόβας, Ντιόγο, Φέισα, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Ζαραδούκας, Τάτος, Ντιελνά, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Μανωλάς, Βλαχοδήμος, Καραγκούνης, Σουμπίνιο.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής στην Αυστρία, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, δεν περιλαμβάνει τους διεθνείς Τοροσίδη, Μανιάτη, Χολέμπας, Φετφατζίδη, Μήτρογλου. Παράλληλα, δεν θα ταξιδέψουν οι τραυματίες Κέβιν Μιραλάς και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνονται κανονικά στην αποστολή.

Στα της προπόνησης οι παίκτες του Ολυμπιακού έκανε την δεύτερη ημέρα προετοιμασίας τους, πριν την αναχώρησή τους για το Άχενκιρχ της Αυστρίας. Το πρόγραμμα άρχισε με ελαφρύ τρέξιμο και διατάσεις. Το ζέσταμα συνεχίστηκε με τους «ερυθρόλευκους» να χωρίζονται σε δύο γκρουπ και να παίζουν «κορόιδο», πραγματοποιώντας ουσιαστικά ασκήσεις κατοχής και πρέσινγκ.

Το ένα γκρουπ έπαιξε, στη συνέχεια, δίτερμα σε μικρό χώρο. Κάτω από τα δοκάρια κάθισαν οι Γιαννιώτης και Δασκαλάκης, ενώ οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην εναλλαγή της μπάλας με τη μία και την κατοχή.

Το άλλο γκρουπ, με τους Μέγιερι και Κάρολ στο τέρμα, δούλεψε αρκετά στις γρήγορες πάσες, αλλά και το τελείωμα των φάσεων, με σέντρες από δεξιά και αριστερά, αλλά και με παράλληλες μπαλιές. Ξεχωριστά γυμνάστηκαν οι τερματοφύλακες, Κάρολ, Δασκαλάκης, Μέγιερι και Γιαννιώτης, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Αλεξούδη και του Κάρλος Πιρές.

Προγράμματα για δύο

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε και την Πέμπτη το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, προκειμένου να επανέλθει κατά το συντομότερο δυνατό στην ενεργό δράση. Ατομικά γυμνάστηκε, για ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης, ο Γιάννης Ζαραδούκας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου