ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλο ματς για ΑΣ Βόλος 2004 με ΠΑΟΚ

μεγάλο-ματς-για-ασ-βόλος-2004-με-παοκ-891608

Τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα στις 15.00 σε ένα μεγάλο ματς στο βοηθητικό του ΕΑΚ ο Βόλος 2004, που έχει κάνει το δύο στα δύο μέχρι στιγμής, όπως και ο «δικέφαλος του Βορρά».

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι Βολιώτισσες θα παραταχθούν πλήρεις και θα τα δώσουν όλα απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο με πάθος και πίστη στον εαυτό τους, για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και σίγουρα δεν ξεγράφουν το σημερινό ματς, παρά τη δυναμικότητα του ΠΑΟΚ.

Η αισιοδοξία που υπάρχει, αποτυπώνεται και στη δήλωση που έκανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η προπονήτρια της ομάδας, Ελενα Κουσκούνη: «Εχουμε μελετήσει τον αντίπαλο και ξέρουμε πώς παίζει και πιστεύω ότι θα τον κοιτάξουμε στα μάτια. Ο ΠΑΟΚ είναι διαχρονικά ο πρωταθλητής Ελλάδος, αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες του ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι το καλύτερο και είναι για μας κίνητρο το όνομα του αντιπάλου».

Στην αποστολή του Α.Σ. Βόλος 2004 βρίσκονται οι: Κάας Αννα, Τσιλίκα Χρύσα, Βέτσικα Χρύσα, Κέκου Όλια, Καρακάνα Καλλιρόη, Νικοπούλου Γλυκερία, Νεννέ Χαρά, Παπαδόπουλου Σοφία, Κοκμοτού Μαρία, Ζήγρα Αναστασία, Κατσιγιάννη Φανή, Γρηγοριάδη Δήμητρα, Νάνου Ευαγγελία, Γκέκα Μαρκέλλα, Σύρμου Φιλίτσα, Αναγνώστου Χρυσή, Σιέχου Αγγελική, Σαρρηγιάννη Ελίνα, Κιάρη Ιωάννα, Ιωακειμίδου Αγάπη.

Το σημερινό πρόγραμμα (3η)

Τρίκαλα 2011-Άβαντες (13.00)

ΑΕΛ-Ελπίδες Καρδ. (13.00)

Βόλος 2004-ΠΑΟΚ (15.00)

Άρης-Καστοριά (15.00)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου