Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Βαρύ πρόγραμμα από την επανέναρξη έως το τέλος Γενάρη

βαρύ-πρόγραμμα-από-την-επανέναρξη-έως-855784

Το πρωτάθλημα της Super League 1 έβαλε μία «άνω τελεία» με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η σεζόν θα συνεχιστεί με την ολοκλήρωση του Μουντιάλ, με τον Βόλο, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες, να τις περιμένει ένα βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Αυτό γίνεται ακόμη πιο επίπονο, αν η ομάδα του Κώστα Μπράτσου προκριθεί, όπως είναι ευχής έργον, στο Κύπελλο, στα διπλά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας την έκπληξη.

Στον Βόλο γνωρίζουν ότι σε λιγότερο από έναν μήνα, σε διάστημα περίπου 27 ημερών, από τη στιγμή που θα γίνει το πρώτο παιχνίδι για τους 16 του Κυπέλλου στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό στις 15 ή 16/12 έως τη στιγμή που θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό (11 ή 12/1/23), θα δώσει έξι πολύ δυνατά παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι με Παναθηναϊκό (δύο φορές) για το Κύπελλο, όπως αναφέρθηκε, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο Βόλος μετά την εννιαήμερη άδεια που έδωσε στους παίκτες η τεχνική ηγεσία έχει επιστρέψει στις προπονήσεις στις 22 Νοεμβρίου και ακολούθως η ομάδα από την περασμένη Παρασκευή μετέβη στην Πορταριά για μία μίνι προετοιμασία μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, όταν και θα δώσει φιλικό με την Κ19.

Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Βόλου δεν θα γίνει με το παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά κυπέλλου, καθώς στις 15 ή 16 Δεκεμβρίου θα παίξει, όπως σημειώθηκε, με τον Παναθηναϊκό.

Οι κυανέρυθροι θα αποχαιρετήσουν το 2022 με δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα του β’ γύρου (21 ή 22/12 πιθανότατα) θα φιλοξενηθούν από τον Αστέρα στην Τρίπολη στην πρεμιέρα του β’ γύρου και στη ρεβάνς του 3-3 στο Πανθεσσαλικό, που σήμανε και την απομάκρυνση του Τανσό από τον πάγκο, και μία εβδομάδα μετά για την 15η αγωνιστική θα υποδεχθούν την ΑΕΚ, την οποία είχαν νικήσει εκτός έδρας (στις 28/12 πιθανότατα) με 0-1.

Τα… ζόρια μεγαλώνουν με τον ερχομό του 2023. Το πρώτο ματς της νέας χρονιάς είναι εκτός έδρας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 16η αγωνιστική (πιθανόν 4/1), στις 7 ή 8/1 είναι το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό στον Βόλο, στις 11 ή 12/1 υπάρχει η ρεβάνς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ για την 18η αγωνιστική ο Βόλος πηγαίνει στη Νίκαια, για να κοντράρει τον Ιωνικό (15/1).

Αν ο Βόλος κάνει τη μεγάλη έκπληξη και ξεπεράσει το εμπόδιο της Παναθηναϊκού, ο οποίος αναμφίβολα είναι το μεγάλο φαβορί, θα δώσει ξανά ματς για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς το διάστημα 17-19 θα αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ, που λογικά θα αποκλείσει την Καλαμάτα.

Στις 22 Ιανουαρίου (πιθανότατα), ο Βόλος θα επισκεφτεί το «Κλ. Βικελίδης» για το ματς με τον Αρη, ακολουθεί η ρεβάνς για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας (24-26/01), με την προϋπόθεση ότι η ομάδα του Κώστα Μπράτσου θα έχει «πετάξει» εκτός τον Παναθηναϊκό, με τον πρώτο μήνα του χρόνου να κλείνει με την αναμέτρηση Βόλος-Παναιτωλικός για την 20η αγωνιστική εντός έδρας (29-30/1/23).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου