ΜΠΑΣΚΕΤ

Θα τιμήσει τη μνήμη του Κώστα Τέζα η μπασκετική Νίκη

θα-τιμήσει-τη-μνήμη-του-κώστα-τέζα-η-μπα-878086

Μία συμβολική κίνηση, για να τιμήσει τη μνήμη του ένθερμου οπαδού της Νίκης, Κώστα Τέζα, που έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιουνίου 2022, θα κάνει αύριο η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Πρωτέα Γρεβενών αύριο Σάββατο στις 17.00, ο γενικός αρχηγός των κυανόλευκων, Δημήτρης Κανούλης, θα αφήσει μία ανθοδέσμη στη θέση που καθόταν ο Κώστας Τέζας, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Διάστρεμμα ο Σπανόπουλος

Ο Σπανόπουλος στάθηκε άτυχος στην προπόνηση, καθώς υπέστη διάστρεμμα, κι έτσι ο δίμετρος νεαρός Βολιώτης φόργουορντ δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στον αγώνα της πρεμιέρας του τρίτου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ με αντίπαλο τον Πρωτέα Γρεβενών, αύριο Σάββατο στις 17.00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Επίσης, ο Ανδρέας Μαύρος θα στερηθεί και των υπηρεσιών του νεοαποκτηθέντα Τσεζμετζίδη, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς λόγω προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα.

Η Δ.Ε. της Νίκης Βόλου εξέδωσε και ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής: «Πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν για τη Νίκη Βόλου, αυτό το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής 2022-2023, η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών.

Σ’ αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς η αντίπαλη ομάδα έχει θέσει τους ίδιους στόχους με εμάς, προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…

* Γενική είσοδος: 5 ευρώ

** Στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθενται κάρτες διαρκείας

*** Κάτοχοι καρτών διαρκείας και παιδιά έως 14 ετών

Καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να δώσει το παρών το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 να στηρίξει την ομάδα του μπάσκετ στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον Πρωτέα Γρεβενών στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Η Σμύρνη»

BLUE CLUB “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ” 1985 – ΘΥΡΑ 3».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου