ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετάλλια σε άρση βαρών & τζούντο για τον Ολυμπιακό Βόλου

μετάλλια-σε-άρση-βαρών-τζούντο-για-το-878744

Γεμάτο αθλητικές διακρίσεις ήταν το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου 2022 για το τμήμα της Άρσης Βαρών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, το οποίο με επικεφαλής τον προπονητή Μπάμπη Μπορτσέλη συμμετείχε με τρεις αθλητές στα ανοικτά πρωταθλήματα Ανδρών-Νέων Ανδρών και Γυναικών-Νέων Γυναικών στους ομίλους που έγιναν στη Δράμα και στην Αθήνα.

Στη Δράμα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου αγωνίστηκαν οι αθλητές:

Μπορτσέλης Γεώργιος στην κατηγορία 81 κιλών

Μπορτσέλη Γιοβάννα στην κατηγορία 64 κιλών

Στην Αθήνα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου αγωνίστηκε ο αθλητής Βαβάλιος Νικόλαος στην κατηγορία 89 κιλών.

Οι αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ κατέκτησαν πέντε μετάλλια στις κατηγορίες που έλαβαν μέρος.

Ο Νίκος Βαβάλιος κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις (σε νέους και άνδρες) στην κατηγορία των 89 κιλών, σηκώνοντας 130 κιλά στο αρασέ, 155 στο ζετέ και 285 στο σύνολο.

Ο Γιώργος Μπορτσέλης στην κατηγορία των 81 κιλών κατέλαβε την πρώτη θέση στους νέους και την τρίτη στους άνδρες, σηκώνοντας 95 κιλά στο αρασέ, 110 κιλά στο ζετέ και 205 στο σύνολο.

Η Γιοβάννα Μπορτσέλη αγωνίστηκε στις γυναίκες στην κατηγορία των 64 κιλών και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, σηκώνοντας 35 κιλά στο αρασέ,42 κιλά στο ζετέ και 77 κιλά στο σύνολο.

«Υπενθυμίζουμε ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είναι ο μοναδικός σύλλογος στη Μαγνησία που καλλιεργεί το άθλημα των «δυνατών» την Άρση Βαρών.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει τον προπονητή Μπάμπη Μπορτσέλη και τους αθλητές του τμήματος και τους εύχεται καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δύο αργυρά στο τζούντο

Ημέρα επιτυχιών και διακρίσεων η Κυριακή 2 Οκτωβρίου και για το τμήμα Τζούντο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, το οποίο με τον προπονητή Τσόχα Σωτήρη και δύο αθλητές μετέβη στη Λάρισα για και συμμετείχε στο 1ο τουρνουά Τζούντο που διοργάνωσε ο ΑΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν οι:

Βύρωνας Καράς Κατηγορία ανδρών Κιλά -100

Βαγγέλης Νίτας Κατηγορία παίδων Β Κιλά +60

«Και οι δύο αθλητές του Συλλόγου μας κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν, επιστρέφοντας στον Βόλο με τα αργυρά μετάλλια αφήνοντας υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει τον προπονητή Σωτήρη Τσόχα και τους αθλητές του», αναφέρει ο ερυθρόλευκος σύλλογος.

Ασημένιοι οι τζουντόκα Καράς και Νίτας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου