Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

ΠΑΕ Αρης: «Αρνητικός ο Βόλος για εισιτήρια»

παε-αρης-αρνητικός-ο-βόλος-για-εισιτή-890927

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημέρωσε ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης για τα μέτρα τάξης του αγώνα με το Βόλο, ζήτησε 2.000 εισιτήρια, όπως είχε προαναγγείλει. Ωστόσο, όπως τονίζουν οι κιτρινόμαυροι, το αίτημά τους δεν έγινε αποδεκτό, τόσο από την ΠΑΕ Βόλος όσο και από την αστυνομία.

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:

«Κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (02/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε επίσημα όπως της χορηγηθούν 2.000 εισιτήρια.

Ωστόσο, ο Βόλος Ν.Π.Σ. ήταν αρνητικός ως προς το αίτημα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Κατά συνέπεια, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη όσο και την μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΑΡΗ.

Κατόπιν τούτου, καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν την Κυριακή στον Βόλο, καθώς δεν θα ανοίξει θύρα (ούτε εκδοτήριο) για φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Τα μέτρα της Αστυνομίας, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, θα είναι αυστηρά και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να πλησιάσει στον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου