ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολύ καλή εικόνα της Νίκης στο φιλικό με τον Φίλιππο

πολύ-καλή-εικόνα-της-νίκης-στο-φιλικό-μ-860943

Φιλικό … ντέρμπι ήταν το «τεστ» προετοιμασίας της Νίκης Βόλου με τον Φίλιππο Βέροιας προχθές Σάββατο, κάτι που μαρτυρά και το τελικό 79-77 υπέρ της ομάδας της Ημαθίας, την οποία θα συναντήσουν οι κυανόλευκοι και στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Στο ΔΑΚ Μακρυχωρίου «Δημήτριος Βικέλας» την πρωτοπορία στο σκορ την είχε στο μεγαλύτερο διάστημα η Νίκη, που προηγήθηκε με οκτώ πόντους στο ημίχρονο (35-43).

Ωστόσο, οι Βεροιώτες κάλυψαν την απόσταση στη συνέχεια και η νίκη γοήτρου κρίθηκε στις λεπτομέρειες σ’ ένα φιλικό με πολύ θετικά μηνύματα για την ομάδα του Ανδρέα Μαύρου, ο οποίος έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες του, και ειδικά από τους νέους.

Ο Γάλλος Ιντό τελικά δεν έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τη Νίκη, αφού είχε ένα σφίξιμο στη γάμπα και προφυλάχθηκε, αλλά από σήμερα θα μπει κανονικά στην προπόνηση. Επίσης, γύρω στα δέκα λεπτά αγωνίστηκαν ο Παπαδόπουλος για αποφόρτιση, ο Κουτίνας λόγω ενός μικροτραυματισμού στον καρπό του δεξιού χεριού και ο Βρεττάς, που προερχόταν από ένα ελαφρύ διάστρεμμα και δεν χρειαζόταν να πιεστεί περισσότερο.

Στην τελευταία επίθεση του φιλικού αγώνα κι αφού είχε ισοφαρίσει ο Σιπητάνος με βολές και ο Φίλιππος είχε διαμορφώσει το τελικό σκορ με τον ίδιο τρόπο, ο Σπηλιόπουλος αστόχησε σε τρίποντο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου