ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το έβδομο φιλικό για τον Ολυμπιακό Βόλου

το-έβδομο-φιλικό-για-τον-ολυμπιακό-βόλ-862105

Συνεχίζονται σήμερα τα φιλικά παιχνίδια για τον Ολυμπιακό Βόλου, που κλείνοντας την όγδοη εβδομάδα προετοιμασίας, έχει το έβδομο αγωνιστικό «τεστ» για το πρωτάθλημα που … αργεί.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σήμερα και ώρα 5 μμ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου Τρικάλων, που θα είναι αντίπαλος και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως ήταν και την περίοδο 2017-18, με τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν 2-1 (65’ Κόκας, 68’ Σεχολάρι-79’ Μπασιάκας) στον Βόλο και να έχουν ισοπαλία 1-1 (13’ Σκόνδρας-32’ Καμπλιώνης) στο Νεοχώρι.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας ότι αύριο από την Ε.Ε. της ΕΠΟ θα επικυρωθεί η απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στο νέο πρωτάθλημα, θα βάλουν στο πρόγραμμά του και άλλα φιλικά, αφού περιμένοντας να συνταχθεί ο χάρτης της κατηγορίας και οι όμιλοι υπολογίζουν πως η πρώτη επίσημη σέντρα μετατίθεται στο τρίτο δεκαήμερο του Οκτώβρη (23 ή 30/10)…

Στη βολιώτικη ομάδα που ξεκίνησε προετοιμασία την 1η Αυγούστου φαίνεται πως δεν θα επηρεαστούν από τη νέα παράταση για τις επίσημες υποχρεώσεις, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει να «δουλεύουν» σαν σε πρωτάθλημα, με κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα και αγώνα, έστω φιλικό, την Κυριακή, ενώ ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης ήδη από το προηγούμενο παιχνίδι παρατάσσει την ομάδα στο γήπεδο με όρους πρωταθλήματος και μόνο με τις αλλαγές που θα επιτρέπονται στους αγώνες του.

Μάλιστα στο προηγούμενο φιλικό που ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-2 στη Θήβα τον ΑΟ Υπάτου, είχε πολύ καλύτερα στοιχεία, βγάζοντας αντίδραση, περιορίζοντας τα λάθη και έδειξε πιο αποφασιστικός στο τελείωμα των φάσεων, αφού πέτυχε δυο γκολ μετά από τρία παιχνίδια στο μηδέν, καθώς δεν είχε σκοράρει (0-0) στα ματς με Ηρακλή Λάρισας, Φήκη Τρικάλων και Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Και στο σημερινό φιλικό με τον Διγενή Νεοχωρίου Τρικάλων στην Άλλη Μεριά θα λείψουν και πάλι οι Χατζηπλής και Κυρίτσης, που ξεπέρασαν μεν τους τραυματισμούς και άρχισαν προπονήσεις, αλλά θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο μεταξύ η παράταση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα φέρει και νέα φιλικά. Ετσι, οι ερυθρόλευκοι έχουν κλείσει παιχνίδι στο γήπεδο των Σοφάδων με την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 2 Οκτωβρίου, ενώ συζήτηση γίνεται και για φιλικό με την ΑΕΛ.

Προσφυγές κατά της ΠΑΕ

Στο προσκήνιο έρχονται πάλι από βδομάδα προσφυγές κατά της ΠΑΕ. Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου συνεδριάζει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με δύο υποθέσεις για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα, οι Στάθης Ρόκας και Στάθης Βασιλούδης έχουν καταθέσει αιτήσεις επιβολής ποινών κατά της Νέας ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Μια μέρα νωρίτερα, αύριο, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έχει προσφύγει ο περσινός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Στάμου, διεκδικώντας οφειλόμενα χρήματα από την πλευρά της ΠΑΕ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου