ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει να το … ξανακάνει o Γ.Σ. Αλμυρού 

θέλει-να-το-ξανακάνει-o-γ-σ-αλμυρού-862135

Ο Γ.Σ. Αλμυρού με το μεγάλο του «αστέρι», τον Μιχάλη Πελεκάνο, να είναι καταπληκτικός σε άμυνα και επίθεση και να παίζει σε τρεις διαφορετικές θέσεις (3-4-5) ξεπέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο του Κολεγίου Ανατόλια για την 1η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος την περασμένη Τετάρτη.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Σήμερα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της ίδιας φάσης (διαιτητές οι Χρυσάφης-Τοπαλίδης και κομισάριος ο Γκουντέλιας) ο Αλμυρός είναι και πάλι γηπεδούχος και θέλει να ξανακάνει το ίδιο, υποδεχόμενος τον δυνατό Γ.Σ. Σοφάδων σε νέο νοκ-άουτ παιχνίδι, με το τζάμπολ να δίνεται στις 17.00.

Η ευχή είναι εκτός από μία νέα πρόκριση απέναντι σε έναν σαφώς πιο δύσκολο αντίπαλο, ο κόσμος να έχει την ίδια συμβολή που είχε και με το Ανατόλια. Αυτό αναγνώρισε σε δήλωση που έκανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Νάνης, ο οποίος θέλει παρόμοια και ακόμη μεγαλύτερη συμπαράσταση και σήμερα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που με το Ανατόλια γέμισε το κλειστό και μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος, ειδικά στο δεύτερο μέρος, δίνοντάς μας ώθηση, τη στιγμή που χάναμε με τέσσερις στο πρώτο.

Επιθυμούμε ο κόσμος να είναι κοντά μας συνέχεια κι αυτή η ομάδα πιστεύω ότι θα κάνει σπουδαίες νίκες. Στο ματς με τους Σοφάδες και για το υπόλοιπο της χρονιάς η διοίκηση ψάχνει να βρει τρόπο να βάλει κι άλλους φιλάθλους στο κλειστό με τη βοήθεια του δήμου.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού έχει βάλει ψηλά τον πήχη από πέρσι και επιδιώκουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και σ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν».

Όσο για τη σημερινή αναμέτρηση εκτιμά τα εξής: «Οι Σοφάδες έχουν δυναμώσει πολύ και χαρακτηρίζονται ως το φαβορί του ομίλου μας στο πρωτάθλημα για άνοδο. Εμείς πήραμε έναν πρωτοκλασάτο παίκτη, τον Πελεκάνο, αλλά αυτοί έχουν πάρει τρεις παίκτες πρώτης γραμμής, τον Κακλαμάνο, τον Παππά και τον Θέο».

Στα αγωνιστικά, ο Μαμούρας προφυλάχθηκε τελικά στον αγώνα με το Ανατόλια, αφού, παρότι είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία φιλικά, αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις της τελευταίας στιγμής και σήμερα θα φανεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει. Πάντως, η παρουσία του στον «άσο» είναι απαραίτητη γενικότερα, καθώς την περασμένη Τετάρτη ο μοναδικός που «εξαιρέθηκε» από το μεγάλο ροτέισον ήταν ο πλέι μέικερ Παπούλιας.

Πηγή φωτό: almyrosinfo

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου