ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για Λαμπρογεώργο και Σαρηγιαννίδη κινούνται οι ερυθρόλευκοι

για-λαμπρογεώργο-και-σαρηγιαννίδη-κι-851206

Με συνεχείς προπονήσεις προχωρούν οι ερυθρόλευκοι που ενδιαφέρονται για Λαμπρογεώργο και Σαρηγιαννίδη. Αύριο θα αναχωρήσουν για το Πήλιο για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ χθες ανακοινώθηκε και το Δ.Σ. που θα απαρτίζει το ΤΑΠ.
Στο Πανθεσσαλικό χτες ο Λαμπρογεώργος
Την εμφάνισή του στη χθεσινή προπόνηση των ερυθρόλευκων έκανε ο Φάνης Λαμπρογεώργος. Ο πρώην επιθετικός του Αγίου Δημητρίου βρέθηκε με τα πολιτικά στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου και παρακολούθησε την προπόνηση των ερυθρόλευκων. Ο 28χρονος επιθετικός στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και συζήτησε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στο σύλλογο του Βόλου, οι οικονομικές απαιτήσεις του όμως κρίθηκαν υπερβολικές και γι’ αυτό το λόγο οι συζητήσεις συνεχίσθηκαν, δίχως να υπάρξει οποιαδήποτε κατάληξη είτε θετική είτε αρνητική. Στην χθεσινή προπόνηση συμμετείχε και ο Βραζιλιάνος με κοινοτικό διαβατήριο Λούκας Μάρκος Ενρίκε, ο οποίος επέστρεψε από την Καστοριά και έχει τεθεί πλέον κανονικά στη διάθεση του Λαρισαίου Μιχάλη Ζιώγα.

Ψάξιμο για αριστερό μπακ
Για ένα ακόμη αριστερό μπακ κινούνται οι ερυθρόλευκοι, που θέλουν να βρεθεί ένας ικανός ποδοσφαιριστής κάτω των 21 ετών, ώστε να καλύψουν ακόμα μια θέση. Πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων προς το πρόσωπο του Νίκου Σαρηγιαννίδη, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο και μετά στην Καβάλα ως δανεικός από την Βέροια, η οποία και διατηρεί τα δικαιώματά του. Ο Σαρηγιαννίδης έχει γεννηθεί στις 5/8/1986 και έχει αγωνιστεί με την Βέροια σε 18 αγώνες της Β’ Εθνικής την περίοδο 2005/06.

Τελευταία στο Πανθεσσαλικό
Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου οι ερυθρόλευκοι και αύριο αναμένεται να βρεθούν στα Χάνια Πηλίου. Εκεί θα παραμείνουν για 12 μέρες και θα επιστρέψουν, ώστε να δώσουν σειρά φιλικών με την Αναγέννηση Καρδίτσας, την οποία και θα βρουν στον δρόμο τους στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και με τον Εθνικό Αστέρα. Στο μεταξύ αναμένεται και η απάντηση της ΑΕΛ σε σχετική πρόταση για φιλική αναμέτρηση. Μοναδικό πρόβλημα στην διεξαγωγή των φιλικών στέκεται η έλλειψη γηπέδου, ώστε να οριστούν και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους.
Η νέα διοίκηση του ΤΑΠ
Με απόφαση της διοίκησης του ερασιτέχνη συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του ΤΑΠ Α.Ο. Ολυμπιακός Βόλου, η οποία στάλθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για νομιμοποίηση. Η σύνθεση της διοίκησης του ΤΑΠ έχει ως εξής: Δημήτρης Σταυρίδης, πρόεδρος, Γιώργος Κουτρούμπας, αντιπρόεδρος, Ιωάννης Μπέης, γραμματέας, Χρήστος Βαλόζος και Αλέκος Αναστασόπουλος, δημόσιες σχέσεις, Κώστας Χαλύφας, ταμίας, Δημήτρης Πέγιος, Γιώργος Γεωργάκος, Γιώργος Προφαντής, μέλη. Γενικός αρχηγός της ομάδος τοποθετείται ο Λευτέρης Τασιόπουλος και τεχνικός διευθυντής ο Βασίλης Ξηρακιάς. Χρέη γενικού διευθυντή σε ΤΑΠ και ερασιτέχνη αναλαμβάνει ο Ιωάννης Πέτρου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου