ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Βόλο σήμερα ο Κ. Χρόνης δίνει λύση στο διοικητικό της ΠΑΕ Νίκη

στον-βόλο-σήμερα-ο-κ-χρόνης-δίνει-λύση-851206

Η έλευση του Κώστα Χρόνη σήμερα στον Βόλο αναμένεται να δώσει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της ΠΑΕ Νίκη. Η κυανόλευκη ομάδα μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει εκτός απροόπτου νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο θα ηγείται όπως λένε οι πληροφορίες και πάλι ο κ. Χρόνης, που από την στιγμή που είδε ότι δεν υπήρχε άμεσο ενδιαφέρον για την ΠΑΕ, αποφάσισε να μην επιμείνει στην παραίτησή του που είχε δηλώσει στη Γενική Συνέλευση μετά από πιέσεις. Στον Βόλο βρίσκεται από χθες και ο Πέτρος Καϊμακάμης, που μαζί με τον Κώστα Χρόνη θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την ομάδα. Στο νέο Δ.Σ. θα υπάρξουν, όπως όλα δείχνουν, αλλαγές και οι άνθρωποι που θα το πλαισιώσουν φαίνεται πώς έχουν ήδη επιλεγεί.
Στα μεταγραφικά θέματα χθες δεν υπήρξε κάποια σημαντική εξέλιξη. Συνεχίστηκαν οι επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα και επιπλέον η αναζήτηση παικτών που ταιριάζουν στα κριτήρια που θέτει η τεχνική ηγεσία, χωρίς όμως κάποια συμφωνία ή επίσημη ανακοίνωση μεταγραφής. Ισως κάτι τέτοιο να προκύψει σήμερα, οπότε και θα υπογράψουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σύμφωνα με την διοίκηση, οι Φώτης Τάσσος και Διονύσης Στούπας, ενώ αναμένονται στον Βόλο, προκειμένου να λύσουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους και οι Ζαγοριανός και Μαρκάκης, που συμφώνησαν προχθές με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Ν. Ιωνία.
Επίσης συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απόκτηση 19χρονου Ελληνογερμανού μέσου. Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει, αλλά οι πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτη, που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες από νεοφώτιστη ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Πέρυσι αγωνίζονταν στη Γερμανία και όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως αρχικά είχε ακουστεί.
Οι μέχρι σήμερα μεταγραφικές κινήσεις της Νίκης αποδεικνύουν ότι κινείται κυρίως για νεαρούς παίκτες με φιλοδοξίες, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και η απόκτηση έμπειρων παικτών, που θα αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις και θα πάρουν την ομάδα από το… «χέρι» στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Οσον αφορά στην πρώτη συγκέντρωση παικτών και προπονητικού τιμ προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία, είναι ξανά αμφίβολο ότι θα γίνει και αύριο, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση, αφού ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί αρκετές μεταγραφικές κινήσεις που θα γεμίσουν το ρόστερ. Ετσι μάλλον θα υπάρξει νέα αναβολή. Σε αυτή θα συμμετέχουν και αρκετοί υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές, που θα τους παρακολουθήσει για κάποιες ημέρες η τεχνική ηγεσία και έπειτα θα παρθεί απόφαση για την απόκτησή τους.
Τέλος, για το ενδιαφέρον της Καλαμάτας για τον Παυλίδη, η ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο και μόνο με δική της απόφαση μπορεί να παραχωρηθεί, κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Από την άλλη, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Β’ Εθνική.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου