ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρχή με ήττα για τις κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου

αρχή-με-ήττα-για-τις-κορασίδες-του-ολυμ-886796

Αρχισε τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων ΟΠΑΠ ο Ολυμπιακός Βόλου. Σε αγώνα που έγινε σήμερα Τρίτη (28/6) στο κλειστό γυμναστήριο Τέντας στην Καλαμάτα ηττήθηκε με 78-40 από τον Παναθηναϊκό, ξεκινώντας έτσι με ήττα στην τελική φάση.

Από το πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτριες των Ελένης Παπαθανασίου και Κώστα Δέρβου είδαν τον Παναθηναϊκό να παίρνει διψήφια διαφορά και να την αυξάνουν συνεχώς έως το 30’, πηγαίνοντάς την στο +36 ενώ στο τέταρτο δεκάλεπτο χαλάρωσαν, αλλά το κέρδισαν κι αυτό με 17-15. Από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ξεχώρισε η Βασιλική Σιουμουρέκη, που πέτυχε 23 πόντους με 2 τρίποντα και δήλωσε μετά τη λήξη του ματς: «Μπορεί να χάσαμε σήμερα, αλλά δεν πτοούμαστε. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ταλέντο και δουλεμένες παίκτριες. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτό που έχουμε δουλέψει τόσο καιρό. Δεν το βάζουμε κάτω κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Από τη μεριά της η προπονήτρια Ελένη Παπαθανασίου τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα. Η ομάδα μας είχε πολύ άγχος και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό. Η έλλειψη δυνατών αγώνων φαίνεται στην τελική φάση. Ελπίζω να δείξουμε στη συνέχεια το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο».

Δεκάλεπτα: 22-6, 37-16, 61-25, 78-40
Παναθηναϊκός (Τσεμπέρης): Ζιάκα 17(2), Μαντζιώρη 2, Φελούρη 24(1), Καμπάκα 4, Κεφαλά, Σπέντζου 4, Φραγκούλη 15(3), Σωφρονά 8, Κωστακοπούλου 2, Υφαντοπούλου.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου): Ράπτη 5, Κωστοπούλου, Σιουμουρέκη 23(2), Λογοδότη, Καραστάθη, Κοτοπούλη 7, Φούτρα, Πολύζου 5.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου