Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ντέλετιτς διετίας στον Βόλο  

ντέλετιτς-διετίας-στον-βόλο-886847

Ο Βόλος προχώρησε σε ακόμα μία κίνηση ενίσχυσης, την πιο δυνατή το φετινό καλοκαίρι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μίλος Ντέλετιτς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο δανεισμός του 28χρονου εξτρέμ από την ΑΕΚ στην Ανόρθωση έληξε εσχάτως και πλέον -ως ελεύθερος- θα συνεχίσει την καριέρα του στους κυανέρυθρους της Μαγνησίας. Με το κλαμπ της Κύπρου συμπλήρωσε 37 συμμετοχές με πέντε γκολ και δύο ασίστ, ενώ πλέον ο Σέρβος αριστεροπόδαρος μέσος επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από διάλειμμα ενός χρόνου, έχοντας φορέσει τη σεζόν 2020-21 τη φανέλα της Λαμίας.

Ο Βόλος θα είναι ο τέταρτος σταθμός του Ντέλετιτς στην Ελλάδα, αφού έχει αγωνιστεί ακόμη σε ΑΕΛ και ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Βόλου, που έχει πλέον αποκτήσει οκτώ παίκτες μετά τους Οικονομόπουλο, Βίκτορ Φερνάντες, Τάχατο, Σταμένκοβιτς, Μεσκίδα, Τσέλιο και Αυγερινό: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο Ντέλετιτς αγωνιζόταν στην Ανόρθωση, απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος, με την οποία είχε 24 συμμετοχές σημειώνοντας και 4 τέρματα, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των Λάρισα, Λαμία και ΑΕΚ. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Μίλος Ντέλετιτς».

Μπέος κατά Καρυπίδη και Αρη

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, εξαπέλυσε «κεραυνούς» κατά του Θόδωρου Καρυπίδη και του Άρη, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε παρέμβαση υπέρ των κιτρινόμαυρων από τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Μαργαρίτη Σχοινά, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Μεταξύ άλλων ο κ. Μπέος ρωτήθηκε:

Για τη δήλωση με τις φουστανέλες: «Έχω μάθει να κοιτάω μπροστά. Υπάρχει μια πικρία. Όταν δίνεις τα χέρια με κάποιους ανθρώπους και μετά γίνεται κάτι άλλο, υπάρχει απογοήτευση. Η ζωή είναι ένα σχολείο, μου είχε πει κάποιος στην Αμερική. Καλή τύχη σε όλους. Όλοι κρινόμαστε. Δεν θα σχολιάσω γιατί άλλαξαν τη γνώμη τους. Όλοι κρινόμαστε με τις πράξεις και τα έργα μας. Η πορεία θα δείξει. Θεωρούσα ότι, αν κάποιες ομάδες γίνουν μια γροθιά για το καλό του ποδοσφαίρου, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Τώρα, καλή τύχη. Είμαι θυμωμένος με τον Παπαϊωάννου. Απέσυρε την υποψηφιότητά του, πούλησε άτομα και δεν εκτέθηκε ο Αλαφούζος, που θα έπρεπε να ψηφίσει Μαρινάκη».

Για την προεδρία Μαρινάκη: «Υπάρχει ένα στοίχημα από πλευράς Μαρινάκη. Έχει να αποδείξει ότι αυτός είναι το άλφα και το ωμέγα, ώστε να ενώσει τις δυνάμεις για το καλό του ποδοσφαίρου. Αν το κάνει θα του βγάλω το καπέλο. Κρατάω κάποιες επιφυλάξεις πάντως».

Για το αν είναι ήττα Σαββίδη-Μελισσανίδη η εκλογή Μαρινάκη: «Ο Μαρινάκης έχει ξεφύγει σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο πολύ. Δεν έχασε το πρωτάθλημα με ομάδα που σερνόταν πέρυσι, τα άλλα τα πήρε, γιατί ήταν καλύτερος».

Για τη δικαίωση του Άρη: «Πού το είδατε αυτό; Έγινε πολιτική παρέμβαση από το εξωτερικό από παράγοντα που είναι Αρειανός. Ναι, από τον Σχοινά. Έγινε κανένας έλεγχος από την UEFA; Είπε απλώς να δοθεί η άδεια. Τίποτα δεν είδαν. Αν τα έβλεπαν, Παναγιά βοήθεια. Δικαίως κέρδισε τους βαθμούς μέσα στο γήπεδο ο Άρης, αλλά δεν μπορεί από τους 14 φακέλους να υπάρχουν άλλοι νόμοι για τη μια ομάδα».

Για τη φιλία με Καρυπίδη: «Τα φιλαράκια παύουν να υπάρχουν, όταν εμπλέκονται οικογένειες και προσωπικά δεδομένα. Ενόχλησε τον γιο μου και την επιχείρησή του. Δεν τους τιμά αυτό. Δεν τους λένε άδικα μ’ αυτό το προσωνύμιο… Ένα γεια έχουμε, δεν χρειάζεται κάτι άλλο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου