ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Eνδιαφέρον του Γιάννη Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό

eνδιαφέρον-του-γιάννη-αλαφούζου-για-το-319081

«Φως στο τούνελ» αρχίζει να φαίνεται αμυδρά για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται εν μέσω μιας πρωτοφανούς για την ιστορία του διοικητικής και οικονομικής κρίσης. Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Αλαφούζος φέρεται πρόθυμος να ηγηθεί ομάδας επιχειρηματιών που θα αναμιχθούν ενεργά με τα διοικητικά της ομάδας και θα προσφέρουν πολύτιμη οικονομική ανάσα σε μια περίοδο ασυνεννοησίας μεταξύ των μετόχων της ΠΑΕ.

Ο σύλλογος παλαιμάχων του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο όπου ο γνωστός επιχειρηματίας εκδήλωσε την πρόθεσή του να κινηθεί μαζί με άλλους επιχειρηματίες ώστε να γίνουν μέτοχοι της «πράσινης» ΠΑΕ και να βγάλουν από το διοικητικό και οικονομικό «τέλμα» την ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν η πλευρά Αλαφούζου θα κινηθεί μετά την κρίσιμη γενική συνέλευση της 18ης Απριλίου οπότε και θα αποφασιστεί με ποιά διοίκηση θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός. Τα ζητήματα της αδειοδότησης της ομάδας και η απειλή της ΟΥΕΦΑ για αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αν δεν εξοφληθούν οι οφειλές κάνουν πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη άμεσων και αξιόπιστων λύσεων στο «τριφύλλι».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλόμετοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Βαρδινογιάννης βλέπει με θετικό μάτι την είσοδο του Γιάννη Αλαφούζου στα διοικητικά της ΠΑΕ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου