ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάρωσαν τα μετάλλια στον Παρνασσό οι «μικροί» του ΕΟΣ Βόλου

σάρωσαν-τα-μετάλλια-στον-παρνασσό-οι-320130

Εντυπωσιάστηκε η Νότια Περιφέρεια με την ομάδα του ΕΟΣ Βόλου που κατέβηκε και σάρωσε τα μετάλλια στον Παρνασσό δίχως το άγχος που τους διακατείχε άλλες χρονιές και σάρωσε τα κύπελλα και μετάλλια.

Τίποτε όμως δεν είναι τυχαίο, όλα ξεκίνησαν με τον σωστό προγραμματισμό της διοίκησης του ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ από το φυτώριο (τμήματα υποδομών)που με την καθοδήγηση της διοίκησης του Συλλόγου, του αρχιπροπονητή Κώστα Παπακρίβου και του προπονητικού team που αποτελείται από αθλητές και γυμναστές με πείρα, θέληση και αγάπη για το άθλημα όπως είναι η Φρόσω Κοκολιού, η Αλεξάνδρα Τοντόροβιτς, ο Αλέξανδρος Τσακνάκης, η Ελίνα Γατούδη, η Χρυσάνθη Μήλιου, ο Αποστόλης Τσακνάκης, ο Παναγιώτης Τσιάκος, η Μήνα Κακάλη και η Άλκηστη Μπούσια.

Όλοι οι παραπάνω βοήθησαν (μαζί με την στήριξη των γονιών)στην ανάπτυξη και στην δημιουργία της σημερινής ομάδας που στο μέλλον θα χαρίσει ανάλογες συγκινήσεις. Η χρονιά που διανύσαμε ήταν επίπονη για αθλητές και προπονητές με πολυήμερες προπονήσεις το Πάσχα του 2011 στον Παρνασσό, το καλοκαίρι σε παγετώνα στην Αυστρία στην συνέχεια στις διακοπές των Χριστουγέννων στην Βουλγαρία και τέλος με προπονήσεις στο δικό μας βουνό, το βουνό των Κενταύρων.

Το Σάββατο 31/03/12 στους αγώνες της προαγωνιστικής ηλικίας 2001 και 2002 που πραγματοποιήθηκαν στον Παρνασσό όπου έλαβαν μέρος συνολικά 107 αθλητές από τη Νότια Ελλάδα, ο ΕΟΣ Βόλου μετείχε με την πολυπληθέστερη ομάδα (26 αθλητές) και οι μικροί αθλητές κατάφεραν να κερδίσουν όλα τα μετάλλια της διοργάνωσης.

Με την καθοδήγηση του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΣΑΚΝΑΚΗ και της ΕΛΙΝΑΣ ΓΑΤΟΥΔΗ οι μικροί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με υψηλή τεχνική κατάρτιση που ζήλεψαν όλοι οι παρευρισκόμενοι με αποτέλεσμα να κατακτήσουν δικαίως τις ψηλότερες θέσεις.

Έτσι είχαμε στα κορίτσια 2001 τα εξής αποτελέσματα

1η Τσιόβολου Μαριαλένα,

2η Αγιώτη – Γεωργούλα Σοφία,

3η Ταστσόγλου Ιωάννα,

4η Καυκά Μάρα, 8η Καλαμποκά Άννα-Μαρία και

17η Φιλίππου Ολίνα.

Στα αγόρια 2001 είχαμε τα ακόλουθα

1ος Γουτζούλιας Νίκος,

2ος Ρουσογιάννης Φώτης,

3ος Παπαπαναγιωτου Τεο,

4ος Μαντζίρης Κωνσταντίνος,

5ος Ηλιόπουλος Δαυίδ,

6ος Μαρκόπουλος Γιώργος και

20ος Ζήσης Κωνσταντίνος .

Προπονητής στην πιο πάνω ομάδα είναι ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ.

Στα κορίτσια του 2002 είχαμε

1η Τσούκα Ελεάννα,

2η Τράτσα Φωτεινή,

6η Ιωάννου Αναστασία,

11η Φιλίππου Ζένια και

12η Νάπα Χριστίνα.

Στα αγόρια 2002 είχαμε τα ακόλουθα

1ος Τζώρτζης Χρήστος,

2ος Τζίμας Νικήτας,

3ος Τριανταφύλλου Γιώργος,

7ος Παυλής Εμμανουήλ,

9ος Φοινικόπουλος Γιάννος,

11ος Κουκορίνης Φώτης,

13ος Δημητρώφ Απόστολος και

21ος Ευσταθίου Δημήτρης.

Προπονήτρια στην παραπάνω ομάδα είναι η ΕΛΙΝΑ ΓΑΤΟΥΔΗ.

Στην αποστολή στον Παρνασσό έδωσαν το παρών οι γονείς των αθλητών, ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου Γιώργος Καλτσογιάννης, ο Έφορος Αλπικών Αποστόλης Σουλδάτος ο οποίος ήταν και ο Αρχηγός της αποστολής, ο ταμίας του ΕΟΣ Νίκος Τσούκας και μέλη της Τεχνικής Επιτροπής Χιονοδρομίας. Με την μεγάλη αυτή επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της χιονοδρομικής χρονιάς, όχι όμως και οι προπονήσεις.

Το Δ.Σ. του ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ και οι προπονητές σχεδιάζουν ήδη τα επόμενα βήματα που θα γίνουν στην επόμενη χιονοδρομική χρονιά αρχής γενομένης από την περίοδο του Πάσχα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου