ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα έχουν αγώνα…

σήμερα-έχουν-αγώνα-320646

Τόσο ο Βόλος 2004, όσο και ο Μαγνησιακός, για το γυναικείο ποδόσφαιρο

Ρεπορτάζ: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Εκτός έδρας αγώνες έχουν σήμερα τόσο ο Βόλος 2004, όσο και ο Μαγνησιακός, επιστρέφοντας στις υποχρεώσεις τους για το γυναικείο ποδόσφαιρο και την Α’ και Β’ Εθνική. Ο Βόλος 2004 θα προσπαθήσει να πάρει την εκτός έδρας νίκη στη Νέα Καρβάλη με αντίπαλο την Καβάλα ’86, ενώ ο Μαγνησιακός αντιμετωπίζει στην Κατερίνη τις Πιερίδες Μούσες.

Βόλος 2004 με Καβάλα ’86

Ο Βόλος 2004 μετά το προγραμματισμένο του ρεπό αυτή την Κυριακή στις 5 μ.μ. θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Καβάλας ’86 στο εκτός έδρας παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Βόλου στην προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε πανηγυρική νίκη με 8-0 με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Σήμερα ο Βόλος 2004 θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη με έναν φαινομενικά εύκολο αντίπαλο, αφού η ομάδα της Καβάλας βρίσκεται στην 9η θέση στο βαθμολογικό πίνακα με μόνο 5 βαθμούς, σε αντίθεση με την βολιώτικη ομάδα που κατέχει την 3η θέση με 29 βαθμούς. Στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος ο Βόλος 2004 είχε συντρίψει την ομάδα της Καβάλας με 12-0.

Η προπονήτρια της ομάδας Βόλος 2004, Σουζάνα Στανόγιεβιτς, θα έχει στην διάθεσή της τις εξής παίκτριες: Αναστασάκη, Κανιλακα, Γκλότζα, Γουγούση, Τραίκοβιτς, Μαλισιώρα, Ζήγρα, Τσιρδάνη, Αναγνωστοπούλου, Μπαλαμούτη, Γιοβάνοβιτς, Πρασσά, Αλεξοπούλου, Γάτσιου, Δημητριάδη, Οικονόμου, Παρασκευοπούλου και Γκαλ.

Μαγνησιακός με Πιερίδες Μούσες

Σήμερα ο Μαγνησιακός θα αντιμετωπίσει για την 11η αγωνιστική τις Πιερίδες Μούσες, στις 5 μ.μ. στο γήπεδο του Ατρομήτου στην περιοχή Μυλαύλακου Κατερίνης. Η βολιώτικη ομάδα μετά από τον αγώνα με τις Αμαζόνες Καλυβίων, στον οποίο και τραυματίστηκε μια από τις πολύτιμες παίκτριες του Μαγνησιακού, η Άννα-Μαρία Κατσαβριά, η οποία θα απέχει από τα γήπεδα για αρκετό καιρό, θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος είναι δεύτερος σε βαθμολογία με 24 βαθμούς. Ο Μαγνησιακός βρίσκεται στην 3η θέση με 10 βαθμούς.

Ο προπονητής του Μαγνησιακού, Θοδωρής Κατσαμόρας, θα έχει στην διάθεσή του τις εξής παίκτριες: Μαργαρίτη, Γαγάρα, Καλαπαναγιώτου, Καλουδάκη, Κέκου, Κοσμοπούλου, Κουτσαδημούδη, Λιάκου, Μακρή, Μήττα, Μεγαγιάννη, Παπασακελαρίου Ε., Παπασακελλαρίου Ζ., Σιδεροπούλου, Χαραλάμπου, Χατζηλιώντα, Μακεδών και Κοντούλη.Γαγάρα και Μήττα στην Εθνική

Η Άννα Γαγάρα και η Μυρσίνη Μήττα κλήθηκαν να παίξουν με την Εθνική Νεανίδων την Μεγάλη Τρίτη (10/4) σ’ ένα φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα με την αντίστοιχη ομάδα «Αβάντων», στα πλαίσια της ανάπτυξης του γυναικείου ποδόσφαιρου, που προωθεί η ΕΠΟ και η ΟΥΕΦΑ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου