ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ… για Final 4

παο-για-final-4-324226
Σήμερα το βράδυ το πέμπτο και καθοριστικό ματς με τη Μακάμπι
Σήμερα το βράδυ 9.45 γίνεται το πέμπτο παιχνίδι του ΠΑΟ με τη Μακάμπι που θα κρίνει και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ και όλοι δείχνουν έμπρακτα πως βρίσκονται δίπλα στην πράσινη ομάδα!
Έτσι ο πρόεδρος της ομάδας βρέθηκε στις προπονήσεις στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει της αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς Περπέρογλου και Γιασικεβίτσιους δούλεψαν κανονικά με την ομάδα και θα είναι στη διάθεση του Ομπράντοβιτς.
Δύο Ιταλοί διαιτητές, ο Γκουερίνι Τσέρεμπουχ και ο Τολγκά Σαχίν, μαζί με τον Κροάτη Σρέτεν Ράντοβιτς, ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα να διευθύνουν τον πέμπτο αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ΟΑΚΑ.
Ο Τσέρεμπουχ ήταν διαιτητής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ουνικάχα στη Μάλαγα με 77-76 (χάρη στο τρίποντο του Διαμαντίδη λίγο πριν το τέλος) για την πρώτη φάση της διοργάνωσης στις 24/11/2011.
Από τον Σαχίν ο Παναθηναϊκός έχει δυσάρεστες αναμνήσεις, καθώς ήταν διαιτητής σε δύο ήττες για την πρώτη φάση: το 79-76 από την Μπάμπεργκ στη Γερμανία στις 17/11/2011 και από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα με 91-75 στις 14/12/2011.
Ο Ράντοβιτς διηύθυνε μόνο τη νίκη με 94-59 επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας για την πρώτη φάση στις 7/12/2011.
Από την άλλη τώρα με πίστη στις αποσκευές έφθασε στην Αθήνα η αποστολή της Μακάμπι από το Τελ Αβίβ. Αν και ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι παίκτες του γνωρίζουν τις δυσκολίες, αισιοδοξούν και δηλώνουν έτοιμοι να πολεμήσουν για την πρόκριση στο Final 4.
Η ομάδα του λαού ήρθε στην Αθήνα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και περισσότερο ξεκούραστη από τα προηγούμενα παιχνίδια μετά το κυριακάτικο ρεπό στο πρωτάθλημα Ισραήλ.
Πήγε Μ. Τρίτη ο Παναθηναϊκός
Μία μέρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου για την τελευταία αγωνιστική της Α1. Το ματς δεν θα διεξαχθεί τελικά Μεγάλη Τετάρτη, αλλά Μεγάλη Τρίτη στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου