ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφει Νεάπολη με τον κόσμο της η Νίκη

επιστρέφει-νεάπολη-με-τον-κόσμο-της-η-ν-281122

Με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί της και να πάρει την 3η συνεχόμενη νίκη, η Νίκη Βόλου έχει δύσκολο έργο σήμερα απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί στα πρώτα τρία παιχνίδια η Νίκη Βόλου να μην κατάφερε να κερδίσει κατά σειρά, Ηρακλή, Βέροια και Απόλλωνα Πόντου, ήρθαν όμως στη συνέχεια οι επιτυχίες απέναντι σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Πιερικό, για να εκτοξεύσουν τους κυανόλευκους και βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά.

Πάνω στις προηγούμενες επιτυχίες θέλει να πατήσει και σήμερα η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη κι έστω κι αν «μετακομίζει» εκ νέου στη Νεάπολη, θέλει να κάμψει την αντίσταση της Ξάνθης, έχοντας ως «όπλο» την επιστροφή του κόσμου, που έλειψε στα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια με Αναγέννηση στο πρωτάθλημα και με Παναιτωλικό στο κύπελλο.

Μετά το τελευταίο ματς της περασμένης Τετάρτης, η Νίκη υποχρεώνεται να στερηθεί των υπηρεσιών του Μανώλη Αλιατίδη, ο οποίος αποχώρησε ως τραυματίας, ενώ αγωνιστικές ανάσες πήραν οι Αντόνιο Ροχάνο και Λούκας Γκαρσία, μένοντας εκτός αποστολής και σήμερα θα βρίσκονται εκ νέου στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και ο Ξενοφών Πάνος, που επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στην Κατερίνη.

Τζοβάρας: «Οπλο για εμάς ο κόσμος»

Δηλώσεις στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με την Ξάνθη στο γήπεδο της Νεάπολης, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Γιώργος Τζοβάρας, αναφέροντας αναλυτικά: «Το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, όπως και κάθε αναμέτρηση που δίνουμε, είτε είναι για το πρωτάθλημα, είτε για το κύπελλο και το αντιμετωπίσαμε με την απαραίτητη σοβαρότητα. Κυριαρχήσαμε, καθ’ όλη τη διάρκειά του, αλλά δεν ήρθε το γκολ που ψάχναμε. Τέτοια παιχνίδια, συνήθως, κρίνονται σε 1-2 φάσεις κι έτσι έγινε.

Μαθαίνουμε από τα όποια λάθη μας και προχωράμε. Ευελπιστούμε στο επόμενο παιχνίδι, στο Αγρίνιο, να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουμε, με αισιοδοξία και συγκέντρωση.

Όσον αφορά στο ερχόμενο ματς με την Ξάνθη, είχαμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε, αλλά είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο αγωνιστικά, όλη η ομάδα έχει βρει έναν αρκετά καλό ρυθμό. Τα παιχνίδια είναι πολλά κι απανωτά, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, κοιτάμε να κάνουμε καλή δουλειά στην προπόνηση.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος μας θα επιστρέψει στο γήπεδο, οι φίλοι της ομάδας μας είναι ένα επιπλέον «όπλο» για εμάς, προκειμένου να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και πιστεύω πως όλοι μαζί, με σκληρή δουλειά και καλή προσπάθεια, θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με ανακοίνωσή της ενημερώνει τον κόσμο της για το σημερινό παιχνίδι: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο γήπεδο της Νεάπολης, για την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη.

Τιμές εισιτήριων – εισιτήρια διαρκείας: Η γενική είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν αιτηθεί εισιτήριο διαρκείας, εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, είτε με την επίδειξη της ψηφιακής μορφής του εισιτηρίου, η οποία έχει ήδη σταλεί στο προσωπικό τους e-mail, είτε με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Προπώληση – αγορά εισιτήριων: Οσον αφορά τα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπώλησή τους, στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», επί της οδού Μαιάνδρου, και στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά, στη διεύθυνση Μαιάνδρου 47-45, τις ώρες του καταστήματος, μέχρι τις 12:00. Σήμερα, το εκδοτήριο εισιτηρίων, στο γήπεδο της Νεάπολης, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από τις 11 το πρωί.

Είσοδος στη Νεάπολη: Ο κόσμος της ομάδας μας θα εισέλθει στις κερκίδες της Νεάπολης μόνο από την κεντρική είσοδο του γηπέδου, η οποία θα ανοίξει δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

Σημειώνεται πως ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στο γήπεδο της Νεάπολης χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος».

Σφυρίζει ο Τακίδης

Ο 31χρονος ρέφερι από το Κιλκίς, Γιώργος Τακίδης, ορίζεται για δεύτερη φορά φέτος σε ματς Super League 2 (και τρίτο συνολικά στην καριέρα του) και το άξιο αναφοράς είναι πως κι αυτό είναι για παιχνίδι της Νίκης. Αρχικά, η βολιώτικη ομάδα τον συνάντησε στις 7 Νοεμβρίου με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Χαραλαμπόπουλος (Κιλκίς) και Νίκζας (Λάρισας), με 4ο τον κ. Τσιάρα (Καβάλας).

Η προϊστορία

Την προηγούμενη φορά που συναντήθηκαν Νίκη Βόλου και Ξάνθη ήταν για το κύπελλο Ελλάδος με τους κυανόλευκους να κερδίζουν στο Πανθεσσαλικό χάρις σε τέρμα του Χρήστου Τζιώρα στις 19 Δεκέμβρη του 2018. Οι αναμετρήσεις των σημερινών αντιπάλων:

19/12/18 (ΚΥΠ) Νίκη-Ξάνθη 1-0

21/02/15 (Α) Νίκη-Ξάνθη α.α. 0-3

27/10/14 (Α) Ξάνθη-Νίκη 2-0

24/09/14 (ΚΥΠ) Ξάνθη-Νίκη 1-0

Η συνέχεια

Για την 7η αγωνιστική και το Σάββατο 11/12, η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί στην Ηγουμενίτσα απέναντι στον Θεσπρωτό, ενώ στη συνέχεια και για την (Πέμπτη 16/12) θα υποδεχθεί την Καβάλα. Με… κομμένη την ανάσα οι κυανόλευκοι θα ξαναπαίξουν στη συνέχεια για την 9η αγωνιστική την Κυριακή (19/12) στην Αριδαία με τον Αλμωπό, και το τριήμερο 21 ή 22 ή 23 Δεκέμβρη θα πάει στο Αγρίνιο για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ματς το οποίο θα είναι το τελευταίο για το 2021. Στη συνέχεια και για τη 10η αγωνιστική η Νίκη Βόλου θα κάνει το ρεπό της την Τετάρτη 29/12, για να επιστρέψει και πάλι το 2022 για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ως γηπεδούχος την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου