ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρίτο 0-0 στην έδρα του για τον Θησέα

τρίτο-0-0-στην-έδρα-του-για-τον-θησέα-290944

Τρίτη λευκή ισοπαλία στο γήπεδό του για τον Θησέα, μετά το χθεσινό 0-0 με τον Αμβρυσσέα Διστόμου στην Αγριά. Η ομάδα του Κώστα Σταματίου «φωνάζει» για την επιθετική της αδυναμία, αφού σε τέσσερα ματς στην έδρα της έχει μόλις ένα γκολ που του έδωσε το πρώτο του τρίποντο στην πρεμιέρα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο Θησέας αντιμετωπίζει πρόβλημα και στην παραγωγή παιχνιδιού, αλλά και στη γραμμή κρούσης και ευτυχώς που είναι ομάδα, η οποία δέχεται δύσκολα γκολ, αλλιώς θα του είχε κοστίσει περισσότερο η αφλογιστία του.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Κουτσιρίμπα κάτω από το δοκάρια και τους Ιακωβίδη, Γκάγκα, Σπαθή και Κουκουτή στην άμυνα από τα δεξιά στ’ αριστερά. Ο Αλεξίου ήταν ο κλασικός αμυντικός μέσος έχοντας μπροστά του τους Τσιανάκα και Χατζησταμάτη, ενώ στα άκρα κινούνταν οι Βαρουξάκης αριστερά και Λίτσος δεξιά με τον Καρατσόλη στην κορυφή της επίθεσης.

Με την είσοδο του Κοτζαθανάση με την έναρξη του δεύτερου μέρους, το σύστημα από 4-3-3 έγινε 4-3-1-2, με τον νεοεισελθόντα να παίζει πίσω από το επιθετικό δίδυμο, που αποτελούσαν οι Καρατσόλης και Βαρουξάκης, όμως ούτε κι έτσι ο Θησέας έγινε απειλητικός.

Στο 6ο λεπτό η ομάδα του Κώστα Σταματίου έχασε τη μοναδική μεγάλη του ευκαιρία στο ματς, με τον Τσιανάκα λίγο έξω από την περιοχή να παίρνει το ριμπάουντ μετά την απομάκρυνση με τις γροθιές του τερματοφύλακα Καπετάνου και να σουτάρει δυνατά λίγο έξω από το δεξί παραθυράκι.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης (80’ Δημουλάς), Γκάγκας, Σπαθής, Κουκουτής, Αλεξίου, Τσιανάκας, Χατζησταμάτης, Λίτσος (46’ Κοτζαθανάσης), Βαρουξάκης, Καρατσόλης

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ: Καπετάνος, Κυπραίος, Αντωνόπουλος, Πούλος, Ιωάννου, Βλάχος, Μπαλντάς, Βγένας, Γεωργουσόπουλος, Μαλισσόβας, Αλμπάνης

Ο Καρατσόλης κοντρολάρει περικυκλωμένος από πολλούς παίκτες του Αμβρυσσέα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου