ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εν αναμονή της απόφασης για Γκοντόπουλο στη Νίκη

εν-αναμονή-της-απόφασης-για-γκοντόπου-851206

Την απόφαση για την υπόθεση του Αντώνη Γκοντόπουλου για την μείωση της τιμωρίας του περιμένουν στη Νίκη, προκειμένου να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Βολιώτη πλέι μέικερ και να σχεδιάσουν τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις. Ο Γκοντόπουλος που ανήκει στην ομάδα της Ν. Ιωνίας και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν δανεικός στην Κομοτηνή, αποτελώντας μάλιστα έναν από τους παίκτες που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη Β΄Εθνική, άσκησε έφεση για την ποινή του διετούς αποκλεισμού του από κάθε εγχώρια αγωνιστική δραστηριότητα που του επεβλήθη. Η έφεση εκδικάστηκε πριν λίγες ημέρες και η απόφαση αναμένεται ίσως και μέσα στην εβδομάδα.
Ο καλαθοσφαιριστής δηλώνει αισιόδοξος όσον αφορά στην μείωση της ποινής του, από την άλλη όμως δεν φαίνεται να τον συγκινούν τα σχέδια των ανθρώπων της Νίκης να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και υποστηρίζει πως πολύ δύσκολα θα φορέσει ξανά την κυανόλευκη φανέλα. «Περιμένω πρώτα την απόφαση της έφεσης και μετά θα αποφασίσω. Πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πάντως πολύ δύσκολα θα γυρίσω στη Νίκη. Δεν θέλω να κατέβω κατηγορία και να παίξω στην Γ’. Από την άλλη όμως περιμένω να δω την απόφαση κι αν θα μπορέσω να αγωνιστώ από την αρχή της νέας σεζόν. Αν δεν μπορώ, τότε σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό. Δεν έχω μιλήσει και δεν έχω δώσει την υπόσχεση μου σε κανέναν ακόμη. Την Παρασκευή έρχομαι στον Βόλο και τότε όλα θα ξεκαθαρίσουν».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόταση έχει γίνει και στον Παναγιώτη Τσώλη, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, ενώ ο Γιώργος Κοσμάτος έχει ζητήσει και έναν έμπειρο πάουερ φόργουορντ, αφού όλα δείχνουν οτι ο Αναστασίου θα αποτελέσει παρελθόν, όπως άλλωστε και οι Τσουρέλης και Δράκος.
Στη Ν. Ιωνία που μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να ντύσουν στα κυανόλευκα τους Κατσαφούρη και Σαράντη, κράτησαν επίσης από το περσινό ρόστερ, τους Παρασκευά, Τοπούζη, Κυλεριώτη, Κουτίνα, Στάμο, ενώ θα προωθηθούν στην ομάδα μερικοί ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές από το παιδικό των Νέων Αθλητών που πρωταγωνίστησε σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Στην ομάδα ανήκει και ο Αντώνης Θεοχάρης, που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στον Ιωνα. Οι πιθανότητες να παραμείνει ή να δοθεί ξανά δανεικός, είναι μοιρασμένες και εξαρτώνται και από την έκβαση της υπόθεσης του Γκοντόπουλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου