ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλες τρεις μεταγραφές ο Εθν. Ολυμπιακός που ενισχύεται για τη Γ Εθνική

αλλες-τρεις-μεταγραφές-ο-εθν-ολυμπιακ-851206

Δυναμικά στο μεταγραφικό “παζάρι” μπήκε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με την έναρξη της νέας μεταγραφικής περιόδου, αφού οι ερυθρόλευκοι που είχαν κλείσει ήδη τρεις ποδοσφαιριστές Καραναστάση, Γέλοβατς και Σκρέκα που ήρθαν πακέτο από την ομάδα του ΑΟ Τρικάλων που συμμετείχε φέτος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, πήραν χθες άλλους τρεις.
Αποκτήθηκαν οι:Γιώργος Μητσιόπουλος 33 ετών αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πανιώνιο, Πανηλειακό, Παναχαϊκή, Αγρ. Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα, και πέρυσι στην Δόξα Δράμας,
Νίκος Ιορδανίδης 27 ετών επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε 5 χρόνια στον ΟΦΗ, 2 χρόνια στον Ακράτητο και πέρυσι στον Αγρ. Αστέρα Θεσσαλονίκης. Ο Νίκος Ιορδανίδης υπηρετεί την θητεία του στον στρατό ξηράς και η διοίκηση καταβάλλει προσπάθειες να πετύχει την μετάθεσή του σε μονάδα του Βόλου και ο
Κώστας Κοταρέλας 28 ετών μέσος. Αγωνίστηκε 3 χρόνια στην Λάρισα, στον Απόλλωνα, στην Καλλιθέα, τον Πανηλειακό, και τελευταία στην Παναχαϊκή.

Στους στόχους του Ολυμπιακού είναι ακόμη ο Βιτεβής από τον Θερμαϊκό, οι Πελέκης και Θεοδωρόπουλος από τον Πανηλειακό, ο Καρανικολάου από τον Αστέρα, ενώ υπήρχε επαφή και με τον Στέλιο Τσιαντούλη της Ρόδου που ήρθε μάλιστα στο Βόλο. Τέλος μέσα στην εβδομάδα αναμένεται και η απόφαση του πρωτοδικείου του Βόλου για την αλλαγή του ονόματος του συλλόγου από Εθνικός Ολυμπιακός σε Ολυμπιακός Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου