ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξ αναβολής με Πιερίδες Μούσες ο Μαγνησιακός

εξ-αναβολής-με-πιερίδες-μούσες-ο-μαγνη-395733

Δύσκολος αναμένεται να είναι ο σημερινός αγώνας που θα διεξαχθεί μεταξύ της γυναικείας ομάδας του Μαγνησιακού και της ομάδας των Πιερίδων Μουσών της Κατερίνης. Η αναμέτρηση είναι εξ αναβολής και συγκαταλέγεται στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα της Κατερίνης είναι δεύτερη στην βαθμολογία με τέσσερις αγώνες, ενώ η ομάδα του Μαγνησιακού τρίτη με τρία παιχνίδια.Η σημερινή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγ.Γεωργίου Μηλεών και θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ.

Οι Πιερίδες Μούσες αποτελούν μία πολύ καλή ομάδα και έχουν μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας αυτός προβλέπεται πολύ πιο δύσκολος από ότι ο τελευταίος στις Σέρρες για τη βολιώτικη ομάδα στην αποστολή της οποίας θα βρίσκονται οι: Μαργαρίτη, Χαραλάμπου, Ζ. Παπασακελλαρίου, Ε. Παπασακελλαρίου, Μεγαγιάννη, Μακρή, Καλαπαναγιώτου, Μήτα, Κατσαβριά, Γαγάρα, Λιάκου, Καλουδάκη, Σιδεροπούλου, Κουτσαδημούδη, Χαρίση, Κοσμοπούλου ,Κουλοχέρη, Κέκου, Κατσιώτη.

Αντίθετα για προσωπικούς λόγους θα απουσιάζει η Φέγγερ. Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο κ. Καραγιάννης Στυλιανός και βοηθοί του οι κ.κ. Λιτοσελίτης Γεώργιος και Τσατσάνης Γεώργιος του συνδέσμου Φθιώτιδας.

Η Βαθμολογία Ομάδες Αγ. Ν- Ι- Η Β. 1.Αμαζόνες Δράμας 5 5- 0- 0 152.Πιερίδες Μούσες 4 3- 0- 1 93.Μαγνησιακός 3 2- 0- 1 64.Φιλυριακός 4 2- 0- 2 65.Μετέωρα 4 1- 0- 3 36.Πανσερραϊκή 4 1- 0- 3 37.Αμαζόνες Κ. 4 0- 0- 4 0

ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου