ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυνατά ζευγάρια στα ημιτελικά

δυνατά-ζευγάρια-στα-ημιτελικά-398104

Δυνατά ζευγάρια περιλαμβάνει η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με την σέντρα να γίνεται σήμερα στις 2.30 μ.μ. Συγκεκριμένα ο ΓΣ Αλμυρού θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Βόλου, ενώ ο Ρήγας θα παίξει στο Βελεστίνο με την ομάδα του Θησέα Αγριάς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού είναι η μόνη ομάδα της Δ’ Εθνικής που συνεχίζει στο θεσμό του Κυπέλλου και τον ρόλο του φαβορί θέλει να επιβεβαιώσει ο σύλλογος του Βαγγέλη Σταμουλάκη που θα φιλοξενήσει στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού τον Εθνικό.

Πέρυσι οι δύο ομάδες είχαν κονταροχτυπηθεί για το πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. με τους Αλμυριώτες να είναι τελικά εκείνοι που πήραν το εισιτήριο της ανόδου χάρις στο νικηφόρο παιχνίδι στον Αλμυρό κόντρα στον σημερινό τους αντίπαλο.

Από την μεριά του ο τεχνικός των γηπεδούχων τόνισε στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Καλούμαστε στο σημερινό παιχνίδι να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Μπορεί στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής να μην έχουμε την καλύτερη δυνατή πορεία αλλά στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε αισθητά σημάδια βελτίωσης στα οποία και θέλουμε να έχουμε συνέχεια».

Από την αποστολή του Αλμυρού θα απουσιάσει για ακόμη μία φορά ο Αλέκος Παναγιώτου ο οποίος και είναι τραυματίας με κάκωση στο γόνατο.

Αντίθετα στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Χαλάτσης, Θεοδωρίδης, Δημητριάδης, Καράτσαλος, Ελευθερίου, Βούλγαρης, Βαγγελάκος, Καρτσιώτης, Πλαβός, Τσάτσος, Φαράντος, Κακλιάς, Κρεβατάς, Ι. Παναγιώτου, Τσόγκας, Νικογιάννης, Χάνος, Κοντοβάς, Κρανάς, Μίλτος, Τσίπη και Γιαννόπουλος.

Όσον αφορά στον Εθνικό, ο προπονητής Αντώνης Μάνδαλος ο οποίος και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο των κιτρινόμαυρων το περασμένο Σάββατο με λευκή ισοπαλία με την Αγία Παρασκευή θα περιμένει μέχρι και τη τελευταία στιγμή την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν από τον Ολυμπιακό Βόλου. Συγκεκριμένα είναι οι: Μπόρας, Αβδελάς, Δημητριάδης, Κολιαμήτρας, Κανταρτζής, Μακανίκας και Ναουμίδης. Ετοιμοπόλεμοι ωστόσο είναι οι: Αράπης, Γρούνας, Κουτσογιάννης, Μοράλες, Ιωάννου, Καρανικολάου, Ζατσάι, Τσουρέλης, Βαίτσης, Νούσιας, Κόκκας, Κωνσταντάκος, Ρουκάς, Δανόπουλος, Παπαϊωάννου και Ν. Παπαϊωάννου. Στην προηγούμενη φάση ο Εθνικός Βόλου είχε αποκλείσει την ομάδα του Αστέρα Ριζομύλου, ενώ ο ΓΣ Αλμυρού απέκλεισε την ΑΕ 2002.

Ρήγας Φεραίος – Θησέας Αγριάς

Ντέρμπι από την Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ. θα διεξαχθεί σήμερα στο Βελεστίνο με την ομάδα του Ρήγα να φιλοξενεί τον Θησέα Αγριάς. Οι «πράσινοι» στα δύο τελευταία παιχνίδια κυπέλλου κόντρα στους «κυανόλευκους» μετρούν ισάριθμες προκρίσεις (μία σε κάθε έδρα), ωστόσο και οι δύο σύλλογοι ξέρουν καλά πως οι παραδόσεις είναι για να σπάνε.

Ο προπονητής του Ρήγα Λάκης Μπακάλης ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής και του Θησέα Αγριάς δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσει και έτσι στη διάθεση του θα βρίσκονται οι: Σφυρής, Τσουμπέκος, Τριχόπουλος, Γούτσιος, Βουραζέρης, Σπαθής, Τσιαντής, Κουντούρης, Χατζής, Μπακάλης, Βογιατζής, Ρηγίνος, Γάρος, Πάσχος, Μιχολήπτης, Μπίκας, Τσιάτσος και Ρέβης.

Αγωνιστικά προβλήματα όμως δεν υπάρχουν ούτε για το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο των Δενελάβα και Χρ. Οικονόμου και έτσι στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται οι: Σταμέλος, Μπουργάνης, Κατσιάκης, Ε. Οικονόμου, Ρενάτο, Ν.Δενελάβας, Φασούλας, Θ. Οικονόμου, Μπούγλας, Ακτσιαλής, Ζενούνι, Κόρμπας, Λ. Δενελάβας, Κολιαμήτρας, Σιώμος, Μάστορας, Δαβιτίδης, Γαρυφάλλου, Ταυρής, Σπ.Μυλωνάς, Κολιός και Μπέκος, ενώ εκκρεμεί η έκδοση των δελτίων των Κοτζαθανάση και Α. Μυλωνά οι οποίοι έχουν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το σημερινό πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης:

Γηπ. Αλμυρού (2.30μ.μ.) Αλμυρός – Εθνικός (Ρούσης, Τασιόπουλος, Χαρβάλας)

Γηπ. Βελεστίνου (2.30μ.μ.) Ρήγας Φεραίος – Θησέας Αγριάς (Ματσούκας, Θεοχάρης )

Εξ αναβολής αγώνας

Εξ αναβολής αγώνας για την Β’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ. θα διεξαχθεί σήμερα στις 3μ.μ. στο γήπεδο Ριζομύλου με τον Αστέρα να φιλοξενεί τους Νέους Αθλητές Νίκης με διαιτητή τον κ. Ματσούκα και βοηθούς τους κ.κ. Θεοχάρη και Τσάγγαρη.

Αποβλήθηκε η ΑΕ Χλόης

Ο αγώνας που δεν τελέσθηκε ανάμεσα σε Χλόη και Ανθιμο Γαζή κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας του Ανθιμου Γαζή με 3-0, ενώ αφαιρούνται 2 βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα και -2 βαθμοί από το επόμενο της υπαιτίου ομάδας ΑΕ Χλόης. Παράλληλα η ομάδα της ΑΕ Χλόης αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας περιόδου 2011-2012 γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί σε τρεις αγωνιστικές σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΚΑΠ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου