ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναβολή για έναν χρόνο στην εκδίκαση της υπόθεσης Μπέου Δαλούκα

αναβολή-για-έναν-χρόνο-στην-εκδίκαση-τ-399207

Έναν χρόνο αναβολή πήρε η δίκη του Αχιλλέα Μπέου για τη υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια και συγκεκριμένα για τις απειλές του προς τον διαιτητή, Γιώργο Δαλούκα.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Πλημμελειοδικείο Αθηνών στις 8/1/2013, καθώς η πλευρά του Μπέου θέλησε και τελικά πέτυχε την αναβολή. Αρχικά η πλευρά Μπέου υποστήριξε ότι ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου δεν μπορούσε να παραβρεθεί στο δικαστήριο, επειδή είχε πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Το συγκεκριμένο αίτημα δεν έγινε αποδεκτό, αφού δεν προσκομίστηκε χαρτί από το νοσοκομείο. Στη συνέχεια ζητήθηκε αναβολή, αφού δεν υπήρχε νομική εκπροσώπηση κάτι που έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Μάρτυρες στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σ. Πιλάβιος, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Ν. Πατέρας, ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ Β. Τεροβίτσας, ο υπεύθυνος ορισμών διαιτησίας της ΚΕΔ Κ. Βασάρας, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλ. Κούγιας, ο παλιός διαιτητής Σ. Βοργιάς, ο πρώην διαιτητής και νυν πρόεδρος της Νίκης Βόλου Γ. Δαλούκας και οι δημοσιογράφοι Κ. Θωμαΐδης και Α. Γάτας.

Το πρωί της Δευτέρας (9/1) στο δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν οι Τεροβίτσας, Βασάρας, Δαλούκας και Γάτας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου