ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα με Κύπελλο

πρεμιέρα-με-κύπελλο-416868

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ
 
Τον Θρασύβουλο φιλοξενεί σήμερα στις 2 μ.μ. η Νίκη Βόλου στην πρώτη της επίσημη υποχρέωση για τη φετινή σεζόν στο πλαίσιο της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, δυναμικό παρών αναμένεται από τον κόσμο.
 
Η αποστολή των κυανόλευκων μπορεί να μοιάζει δύσκολη μιας και θα φιλοξενήσουν ομάδα ανώτερης κατηγορίας με περισσότερους έμπειρους ποδοσφαιριστές, όμως τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα έτσι ώστε σε συνδυασμό με την ώθηση της κερκίδας να πανηγυρίσουν μια μεγάλη πρόκριση στο σημερινό νοκ άουτ αγώνα.
 
Ο Θρασύβουλος μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα της Football League σε τέσσερα παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να πάρει όχι μόνο βαθμό αλλά και να σημειώσει κάποιο τέρμα, ωστόσο έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του σε αντίθεση με τη Νίκη που κάνει ντεμπούτο.
 
Στην αποστολή των κυανόλευκων που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χθες με μεσημεριανή προπόνηση στο Παντελής Μαγουλάς συμπεριλαμβάνονται συνολικά 19 ποδοσφαιριστές με τον τεχνικό Αλέξη Αλεξίου να αφήνει τελικά εκτός τον Λυμπέρη Στεργίδη που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες για λόγους τακτικής. Παράλληλα εκτός έμεινε και ο 17χρονος Γιάννης Πεχλιβανόπουλος μιας και δεν έχει φθάσει ακόμη η μπλε κάρτα κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή. Έτσι η 19μελής αποστολή απαρτίζεται από τους: Ηλία Βούρα, Μιχάλη Ψωμιάδη, Βαγγέλη Στουρνάρα, Ανδρέα Μκρτσιάν, Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, Χρήστο Κοντοχρήστο, Γιώργο Παραλίκη, Παναγιώτη Σπυρόπουλο, Παντελή Ριζογιάννη, Παναγιώτη Πετρά, Χρήστο Ζαρίφη, Κώστα Κυπτίου, Αγγελο Αργύρη, Αντώνη Βλάχο, Περικλή Μπουσινάκη, Σάββα Μουδούρογλου, Απόστολο Αναστασίου, Γιώργο Πουλάκο και Γιάννη Λουκίνα. Στη Νίκη περιμένουν ακόμη και σήμερα την ελληνοποίηση του Κώστα Κυπτίου αφού τότε θα μπορεί να αγωνιστεί ως μικρός και στην ενδεκάδα θα συμπεριληφθεί ο Μπουσινάκης αντί του Μουδούρογλου. Όσον αφορά την ομάδα της Φυλής ο προπονητής Λύσανδρος Γεωργαμλής δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Βαγγελή, Παναγιωτάκο και Ανδριόλα.
 
Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και το Θρασύβουλο θα διευθύνει ο κ. Βράκας του συνδέσμου Ευβοίας με βοηθούς τους κ.κ. Καμπούρη και Πασχαλίδη του ίδιου συνδέσμου. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο κ. Καμπαξής και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Πουγκαλιώτης από τη Φθιώτιδα.
 
Δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας
Με χθεσινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τους κατόχους καρτών διαρκείας ότι δεν ισχύουν για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου κάνει γνωστό στον κόσμο της, ότι οι κάρτες διαρκείας δεν ισχύουν στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος. Όσο για το παιχνίδι κόντρα στον Θρασύβουλο σήμερα Τετάρτη, τα εισιτήρια βρίσκονται ήδη στην διάθεση του κοινού και κοστίζουν όλα 10 ευρώ».
Παράλληλα η ΠΑΕ θα μοιράσει δωρεάν προσκλήσεις στην Ακαδημία Δημητριάς αλλά και στο Ίδρυμα Ανηλίκων Βόλου: «Στην προσπάθειά της να φέρει νέα παιδιά  κοντά στην ομάδα, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα μοιράσει δωρεάν προσκλήσεις στην Ακαδημία Δημητριάς», όπως και στο ίδρυμα Ανηλίκων Βόλου. Οι προσκλήσεις αφορούν το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Θρασύβουλο».
 
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
Β’ Φάση Κυπέλλου Ελλάδος
Παντελής Μαγουλάς – 2 μ.μ.
Διαιτητής: Βράκας (Εύβοια)
Βοηθοί: Καμπούρης, Πασχαλίδης (Εύβοια)
12.ΒΟΥΡΑΣ                            23.ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ
72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ                  4.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
13.ΜΚΡΤΣΙΑΝ                       6.ΣΥΡΟΣ        
31.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ         12.ΣΚΟΝΔΡΑΣ
27.ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ           13.ΚΟΛΤΖΟΣ           
3.ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ                   19.ΨΙΑΝΟΣ
14.ΠΕΤΡΑΣ                             22.ΚΑΚΑΡΑΣ
36.ΜΟΥΔΟΥΡΟΓΛΟΥ         33.ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ
11.ΚΥΠΤΙΟΥ                         9.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
7.ΠΟΥΛΑΚΟΣ                       21.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
25.ΛΟΥΚΙΝΑΣ                      2.ΚΟΝΤΙΖΑΣ
                           Προπονητές
Αλέξης Αλεξίου                      Λύσανδρος Γεωργαμλής
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου